Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatja ez egy nö...?( Helyesirási hibákért bocsánat.)
Már megtanultam, hogy akkor is azt mondják egyesek, hogy nem tudják mi a baj, mert nem mondtam, ha amúgy ezerszer jeleztem és ki is ejtettem a számon, hogy mi a gond, csak nem figyel oda és elengedi a füle mellett.
Úgyhogy inkább azt mondd el, hogy pontosan mi történt egy olyan eset előtt, amikor már azt mondta az exed, hogy semmi baja, az előzmények számítanak.
Semmi”
Olykor fecsegek, máskor pedig, ha valami nem smakkol, és a párom megkérdezi, mi a helyzet, azt mondom, „semmi”. Persze ilyenkor mindig van valami. Én legalábbis nem emlékszem olyanra, hogy csak ültem némán a kanapén, néztem volna magam elé, és ne lett volna valami bajom.
A férfiak – valójában tökéletesen érthető módon – a világból kirohannának, amikor ezt a választ hallják a párjuktól, mert pontosan tudják ők is, hogy van valami gond. És hogy ha mindenki tudja, hogy baj van, miért nem mondjuk el, hogy mi az?
Nos, mert még nem tudjuk. Legalábbis nem azonnal. Nagy híve vagyok annak, hogy beszéljük ki a dolgokat, mégis, ahhoz, hogy megfogalmazzuk, amit érzünk, idő kell. És olykor még túl idegesek, dacosak, feszültek vagyunk a szofisztikált magyarázathoz, ezért annyit mondunk, „semmi”.
Forrás: Egy.hu
Kipukadt nála a dotkom lufi.
Hónapokig vacillalt azon hogy ki*asszon.
Végül megtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!