Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjak ebben a kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak ebben a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Na kezdem a legelején...

3évvel ezelőtt összejöttünk 2évig jártunk, aztán sajnos én félre léptem amit nagyon megbántam.De a bizalmát nem birom vissza szerezni, rettentően szeretem. Kb. fél éve a szeretője lettem, minden hétvégen eggyütt vagyunk, de én ujra járni akarok vele. Ő azt mondta, hogy Ő nem akar senkivel sem kapcsolatot. Egyik közös ismerősünknek azt mondta, hogy örül neki, hogy én nem akarok járni, de lehet, hogy egy idő után összejönne velem. De mikor Ő ezt mondta, én rá kb fél órára kérdeztem meg, hogy nem-e járunk, és megcsókolt azt mondta, hogy nagyon szeret, de senkivel sem akar kapcsolatot.Elfelejteni nem birom, próbáltam már. Nagyon megbántam amit tettem, de a bizalmát nem birom vissza szerezni. Szerintetek maradjak vele ebben a kapcsolatban hátha később összejövünk? Tudom, hogy szeret, érzem mikor megcsókol. Olyanok válaszoljanak, akik jártak hasonlóan, vagy épp ilyen helyzetben vannak. 18/L ( a fiú 20éves)

2010. szept. 20. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Boldoggá tesz, hogy vele lehetsz?

Ha úgy érzed, szeret, akkor csak annyi a különbség, hogy nem vagytok "lepapírozva", nem hivatalosan jártok.

2010. szept. 20. 18:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribanc.
2010. szept. 20. 19:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Boldoggá tesz.
2010. szept. 20. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
A srác csak kihasznál. Megbosszulja a megcsalást. Csak a dugásra kellesz neki, ennyi. És meg is értem.
2010. szept. 20. 19:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy megérdemlem.
2010. szept. 20. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ember, akinek a szavára én nagyon adok.

Az az ember, erre a kérdésre ezt válaszolná:

Ha már felmerült benned ez a kérdés, akkor már nem érdemes ebben a kapcsolatban maradnod. :)

2010. szept. 23. 15:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2010. szept. 23. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!