Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen ember vagy ennyire nem szeret?
Hetente 1 alkalommal találkozunk, évek óta vagyunk együtt. A közelben lakik, nem dolgozik, arra hivatkozik hogy nincs pénze és ezért nem jön hozzám. A szexben is ha én kényeztetem nem áll fel neki csak kicsit, nem érdekli ha én nem megyek el.
Nem lehet vele ezekről beszélni, ő azt állítja mindent megad. Ha megkérem dolgokra számíthatok rá, de ebből a kevés találkozásból elegem van. Távkapcsolatai voltak előttem.
10.
- akinek ilyen a belső világa, hogy hulyiti a másikat, megcsalja és nem is törődik vele, milyen belül? Csodálatos ember?
- amilyen belül, az kihat a kulsejere is, akárcsak megnézel egy szomorú embert, stb
12. Volt hasonló kapcsolatom. Szerintem van annyi tapasztalatom 20 év felett hogy mondják véleményt róla és hogy ne arra bátorítsam a kérdezőt hogy maradjon vele és bassza el az életét! Megnézném te mit csináljak ha a párod folyamatosan öngyilkossággal fenyegetne vagy azzal hogy megöl, amikor be van rúgva :D..
Egyébként meg csak véleményt írtam, aki normális ember az nem csinál ilyet a párjával. Erről ennyit!
14. Azért minden férfinek hívott valamit ne védjünk már meg... Aki így viselkedik a nővel, az csak hímnemű. Tessék, ez a véleményem. :)
Én sem védek mindent nőt aki csak bánt másokat, sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!