Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmmel másfél éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel másfél éve vagyunk már együtt. Nagyon szeretjük egymást, egymásnak elsők vagyunk és mindent megadunk egymásnak. De egy vmi bánt engem a szex téren. Volt már valakinek a kapcsolatában ilyen?

Figyelt kérdés
Hetente csak egyszer tudunk együttlenni és azis a hétvége. Álltalába én szoktam kezdeményezni, de örülnék neki ha egyszer ő mászna rám. Ha kezdeményezek és már szinte mászok rá meg puszilgatom közbe mindig csak azt mondja hogy feküdjek már le mellé ami egy kicsit rosszul esik:( Látom rajta hogy semmi kedve sincs hozzá:( Ilyenor mindig megkérdem h van vmi baj, erre ő azt mondja h dehogy van. Utánna kis idő mulva másznék rá megint akkor is ugyanezt mondja és mondani szoktam hogy nagyon kívánom meg minden, erre ő is uyganazt felei de mégse látom rajta:S ez egy kicsit furi nekem. Szite mindig akkor szoktunk szeretkezni ha megvagyunk borotválkozva ott lent, és ha nem mondja h megfog borotválkozni akkor már tudom h semmi esély sincs h együtt legyünk. A másik meg az hogy ha naggyon mászoki már rá leggtöbbször azt mondja, hogy mivan én csak ezért vagyok vele:( És ez olyan rosszul szokott esni:( Volt már vki hasonló cipőben? Vagy most inkább ne kezdeményezek várjak amig ő? Köszönöm a hozzászólásokat!
2008. dec. 20. 08:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jó szokott lenni nagyon a szex mert mindig egyszerre megyünk el és szoktam is rajta látni hogy jobban kapkodja olyankor a levegőt.
2008. dec. 20. 12:42
 12/12 anonim válasza:
100%

Én máshonnan közelíteném meg a dolgot,saját tapasztalatból.38 éves nő vagyok és az első igazi,szeretkezés közbeni orgazmusomat 28 évesen éltem át.A férjem igazi szerelem volt, 22 évesen hozzámentem,de a szex terén tapasztalatlan voltam.Igazából csak vártam,hogy jobb lesz és jó is volt,mindig egyre jobb,és akkor mindig azt hittem,az az igazi "élvezésféle".De valahogy nem hozta ki belőlem azt a mindent elsöprő vágyat,hogy akarom, még és megint!!Pedig jó volt azért.

Én is sokszor inkább néztem egy jó filmet,elég volt a tudat,hogy összebújunk és együtt vagyunk.Ő nem tudta,hogy miért és nyomult,én meg ettől elkezdtem azt érezni,hogy már megint??Hagyjon már békén!Éppen az ellenkező hatást váltotta ki nálam.Nemhogy egyre gyakrabban csináltuk volna,hanem úgy ritkitottam az alkalmon,ahogy csak tudtam. És!Közbem szerelmes voltam belé!Na,ezt rakjátok össze:-)

Közben meg magamnak masztizgattam otthon,amikor egyedül voltam.És egyre jobb volt,és egyre jobban megismertem a saját testem,hogy mit,hogyan kell velem tenni,hogy jó legyen.

Később el is váltam tőle.Lett egy barátom,és az új szerelem,és főleg a tapasztalat,a saját testemmel kapcsolatban, meghozta a fergeteges,hajnalig tartó szexcsatákat is.

Most 38 éves vagyok.Folyamatosan nyitott az új dolgokra.Rengeteget olvasok,nézek ezzel a témával kapcsolatban.És ma már tudom,hogy nem voltam egyedül a problémámmal.Sok-sok nő van,akinek ritkán,vagy soha! nincs orgazmusa,sokan csak megjátszák,különösen fiatal lányok,akik nem is igazán tudják,mi az.

Én arra gondolok,a barátnőd szeret téged,de tapasztalatlan a szexben,lehet,nincs orgazmusa pl.Masztizni szokott?Kérd meg,csinálja előtted!Vagy csináljátok együtt,egymás előtt!Próbáld körüljárni,mikor volt az első orgazmusa,hogyan érte el,kérdezd meg,hogyan csináld,hogy jó legyen neki!

javaslom,látogassatok el egy szexshopba és vegyél neki egy vibrációs csiklóizgatót,nem drága és csodákra képes! Kényeztesd azzal!Meglátod,le sem fogod tudni vakarni magadról!!

Hány évesek vagytok?

2008. dec. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!