Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene kezelnem?
Sziasztok. A próblémám a következő ..
Lassan fél éve vagyok együtt a barátommal, eddig minden rendben ment. Viszont mostanában elég rossz irányba mozdult el a kapcsolatunk. Az a helyzet, hogy ha más programom van, nem érek rá vele beszélni, azonnali féltékenységbe, vitába torkollik minden. Ha megmondom neki, hogy más programom van, nem igazán fogadja el. Továbbra is hivogat, ír, amíg fel nem veszem, illetve nem reagálok. Nagyon szeretem, de néha szükségem van egy kis énidőre is, illetve van olyan is, hogy nem saját akaratból nen beszélek vele. Igazàból fogalmam sincs, hogy ezeket a helyzeteket, hogyan is kellene kezelnem. 20/L
Ülj le vele az asztalhoz, egyetek valami finomat aztán mond el neki hogy ne csinálj ezt, mert ez nem vezet jófelé.
Nem szeretnéd hogy ez miatt megromoljon a kapcsolatotok és végső esetben szakítanotok kellene.
Ha ezekután sem változik semmi sem,megharagszik erre,rosszabodik a helyzet, sajnos jobb ha végetvetsz ennek a kapcsolatnak.
Negatív dolog, hatások után is tovább folytatod a kapcsolatot vele szerintem rosszabbul fosz járni és még tönkre is tesz.
Ha engem pl megérnél én 24 éves fejjel megtudom érteni, el tudom ezt fogadni.
Dührohamai még nincsenek?
Légy ovatos.
Egy ido muova szépen lassan mindenben meg akarsz neki felelni ugrasz majd a telefonra barmikor ha hív, stb. Így kezdődik.
A helyzetet nem neked kell kezelni, hanem neki!
Meg kellene értenie, hogy van életed, programjaid, szereted, de nem állsz készenlétbe, azért, mert éppen azonnal téged akar. Ha keres vissza fogod hívni, a hisztijével csak tönkreteszi a kapcsolatotokat.
Amennyiben nem érti meg, akkor rövid úton meg kell szabadulni tőle.
Hát..
Én azt mondom, menekülj!
Ahol már az ember két lépést nem tehet vita nélkül, az már rég nem kapcsolat.
Tisztázd vele a határokat, mi az ami fontos számodra. Hogyha nem fogadja el még mindig van lehetőséged dönteni, hogy ennek ellenére szeretnél vele lenni, avagy keresel mást.
Szerintem egy kapcsolatnak jobbá kell tennie mindennapjaid, ahol korlátozva vagy, nem csinálhatod amit szeretnél, az hosszútávon csak rombolni fog és nyűg lesz. Igaz barátaid ne dobd el egy kapcsolatért, mert míg ők téged szeretnek, mindig melletted állnak, addig a párod meg akar változtatni és korlátozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!