Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért választ egy férfi sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választ egy férfi sok szép nő után egy átlagosat?

Figyelt kérdés
A páromnak a korábbi barátnői mind nagyon szépek, elegánsak és feltűnőek voltak. Én sem vagyok éppen csúnya, de hozzájuk képest átlagon alulinak érzem magam. Egyébként is vannak önbizalmi problémáim, de amikor erre gondolok mindig olyan rossz érzés kap el, hogy lehet, hogy bennem csak egy biztos pontot lát, és tudom, hogy pont ez a lényeg, hogy bennem a belső fogta meg, de olyan szarul érzem magam emiatt, hogy azért annyi szép nő után lehet éppen csak beéri a külsőmmel. Tudom, hogy nem normális ez a sok negatív gondolat, mert a lényeg, hogy most velem van és engem szeret, de akkor is olyan rossz érzés. Ti voltatok már így? Mit tegyek, hogy ne gondoljak annyit erre? Hogy nyerjek egy kis önbizalmat?

2022. jún. 27. 22:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%

Miért gondolja mindenki azt, hogy aki szép, az belül nem lehet az? Sokaknak ezt faj beismerni.

Az viszont biztos, hogy belsore jobban össze illenek.

2022. jún. 28. 07:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki szép, nem lesz bunkó is és attól sem lesz valaki kedves, hogy kevésbé előnyös a külseje.

Mondom megegyszer, sokkal többet számít az, ha össze illik a két ember,minthogy hogy néz ki.

Aztán lehet lepontozgatni :D

2022. jún. 28. 07:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Annyira kíváncsi lennék, hogy nézel ki Kedves Kérdező! :)
2022. jún. 28. 09:30
 14/16 A kérdező kommentje:
13. Olyan kis átlagos tudod, ráadásul alacsony, vékony. De ellenben van egy csomó komplexus 🙈😅
2022. jún. 28. 10:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Semmi baj az alacsony, vekonnyal.
2022. jún. 28. 11:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert nem minden a szépség. Az hogy szeressen és komoly kapcsolatot akarjon velem, tényleg fontos legyek Neki, és hogy ne legyen haragban testvérével, és intelligens legyen, az mind sokkal fontosabb, mint hogy milyen szép. Természetesen számít, hogy nekem tetszen, de utána ezek nagyon nem mindegy, hogy ezekkel kapcsolatban milyen.
2023. szept. 3. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!