Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik eddig nem nagyon éltek vele, távkapcsolatban camsex?
Nagyon sok ideig nem találkozhattok, nagyon nagy a távolság, és ez az egyetlen módja, hogy lássátok egymást. Viszont bennem nem nagyon van túl jó vélemény erről. De kiváncsi is vagyok rá, csak nem tudom hogy vetkőzzem le a gátlásaim, vagy egyáltalán van e miért gátlásosnak lennem?
Ti élnétek vele?
Azt is írjátok meg hogy miért nem légyszi.
És köszönöm a választ.^^
Nincs benne semmi rossz szerintem, pláne, ha nagy a távolság. Ha kellően érett vagy, akkor valószínűleg fel sem tetted volna a kérdést, mert ez egyedül Rád és a párodra tartozik! :-) Kit érdekel más véleménye? Ez magánügy és a szexuális életetek azért van, hogy boldoggá tegyen benneteket. Amíg Nektek bármilyen formában is örömet okoz, addig élvezzétek! Akár camsex, akár nem...
(Tudom, hogy ősrégi a kérdés, de szerettem volna a véleményemet megosztani erről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!