Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mi motivál Titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi motivál Titeket a a nősülésre? Mikorra értek meg annyira, hogy már nem a nő noszogatása miatt nősültök, hanem saját akaratból?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 14:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

utolsó, kár ezt megmagyarázni

egyszerűen csak gyáva vagy

2010. szept. 20. 17:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt nehogy benyald. Színtiszta Cosmopolitan demagógia.
2010. szept. 20. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Engem a korom motivál, 33 leszek, de sajnos jelenleg nincs barátnőm, nemhogy menyasszonyom. Kezdem azt hinni, hogy el is szaladt velem már az élet, igaz, ma később köttetnek a házasságok, ha köttetnek, de úgy érzem, kicsúszok vagy elkéstem.

Szóval engem ez az egy akadályoz, hogy nincs kivel, amúgy már nagyon szeretnék házasodni és nem foglalkozok olyannal, hogy nem érdemes. Az idősekről veszek példát, ha nekik sikerült, nekem miért ne. Olyan lesz a házasságunk, amilyenné tesszük. Amúgy ismerek több olyan fiatal párt, akik jól megvannak több éve házasságban.

33/F

2010. szept. 21. 07:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Már ne haragudj, de én pont azt látom a környezetemben, hogy éppen a lányok azok, akik még élni akarnak, akik ki akarnak próbálni még más pasikat, és akik nem képesek elkötelezni magukat a barátjuk mellett. Az én baráti társaságom a már említett "normális fiúk" közé tartozik, és annak ellenére, hogy 20-21 évesek hatalmas részük szeretne már családot és egy szerető feleséget maga mellé, vállalva azt, hogy nincs több csajozás, piálás meg hasonlók. Az én exbarátnőm 4 hónapja hagyott ott egy ostoba senkiért - minden előzmény nélkül -, azután, hogy majdnem 4 évig voltunk együtt, és már hosszú ideje a gyerekeket, házasságot és a közös jövőnket terveztük. Egyszercsak szerelmes lett, és hipp-hopp. Nem egy lány szájából hallottam, hogy nem tudná elképzelni azt, hogy egész életében csak egyetlen fiúval fekszik le. Gondolom az idősebb, szintén normális fiúk azért nem mernek megházasodni, mert nekik is voltak már hasonló tapasztalataik azt illetően, hogy mennyire hűségesek a modern kor lányai. Természetesen tisztelet a számos kivételnek, csak sajnos a normális fiúkat elég hamar megtalálják az egoista kiskirálynők, akik az első adandó alkalommal eltapossák őket a saját pillanatnyi jólétük érdekében.

20/F

2010. szept. 21. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó!

sajnos ez a jövőben is így lesz, hogy ott fognak hagyni. Miért? Mert a médiákból, a női újságokból egy nem létező női örömforrás leírása folyik. Arra bíztatják a lányokat, hogy minél több pasit próbáljanak ki, mert egyszer megtalálják azt, aki képes belőlük kihozni. holott az egészből egy szó sem igaz, viszont a lányok a bősz pasi idomítás közben millió tonna kozmetikai cikket, felesleges ruházati terméket vásárolnak, fogyókúráznak és még ezer tök felesleges dologra költenek.

Miközben az egész dolog egy hatalmas kamu. Nem tehetsz sajnos ellene, mert leghamarabb 45 éves korukban fogják észrevenni, hogy átverték őket, mert még egymásnak is hazudnak ezen a téren.

2010. szept. 21. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!