Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem, de agresszív,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem, de agresszív, nem ilyen életet akarok. Volt még valaki ilyen cipőben? Meg tudott változni?

Figyelt kérdés

1.5 éve vagyok együtt a barátommal. Úgy éreztem, megtaláltam életem szerelmét, nagyon jól indultak a dolgok, és a mai napig szeretem őt. Állítólag ő is engem, ezt ki is mutatja: sokat hív, keres, mindig velem akar lenni, megyünk ide-oda, ölelget, puszilgat, stb.

Sajnos egy probléma azonban van, mégpedig időnként a stílusa. Eleinte persze nem volt ilyen, de az elmúlt fél évben sokszor előfordult, hogy ok nélkül nagyon csúnyán szólt hozzám. Ez az idő múlásával sűrűsödött, már szinte minden nap előfordul, akár többször is. Amikor figyelmeztetem, utána belátja, hogy bunkó volt, ígérget, hogy többet nem fordul elő (ezt nem sokáig tudja tartani), illetve néha az a válasza, hogy túlérzékeny vagyok. Néhányszor durva dühkitörése is volt. Nem sokszor, talán 3-4x a kapcsolatunk alatt, de mégis ijesztő volt számomra, hogy ő ilyen is tud lenni.

Van egy olyan érzésem, ha a jövőre gondolok, hogy ez nagyon nem lesz így jó. Én ezt nem akarom, nem úgy akarok élni, hogy így beszélnek velem. Nagyon komolyan elgondolkodtam a szakításon. Visszatart azonban, hogy tényleg nagyon szeretem, nem tudom elképzelni az életem nélküle, más férfival, és nem is nagyon akarom. Persze tudom, hogy ez természetes, de borzasztóan félek, hatalmas fájdalom lenne elveszíteni őt.

Mit gondoltok, van ilyenkor más megoldás, lehet esély a változásra, vagy zárjam le?

2022. jún. 27. 10:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Én hasonló okok miatt válok, pár évbe telt, mire ráeszméltem, mennyire nem tudok vele egészséges kapcsolatot kialakítani.
2022. jún. 27. 11:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt pszichológus meg ilyesmik nem segítenek, mivel neki nincs szándékában változni. Ebből is látszik, hogy ő nem szeret téged, csak kényelmes neki a mostani élet.
2022. jún. 27. 11:56
 13/18 A kérdező kommentje:
De ha ezen nem lehet segíteni, akkor az ilyen típusú embereknek lesz egyáltalán valaha tartós kapcsolata, vagy mindig az lesz, hogy időnként partnert váltanak? Én türelmes ember vagyok, és nagyon szeretem, de ez már sok, és én sem tudom eltűrni. Vajon van, aki igen? Nem tűnik egy boldog hosszútávnak..
2022. jún. 27. 12:05
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

"Visszatart azonban, hogy tényleg nagyon szeretem, nem tudom elképzelni az életem nélküle, más férfival, és nem is nagyon akarom."

Ez később változni fog. Azt én exem is elég erőszakos volt, ha nem az volt, amit ő akart (pl. szex), akkor üvöltött, dobálta magát az ágyon, csapkodott.

Nekem kb. 8-10 hónap kellett, mire el tudtam képzelni, hogy újra kapcsolatom legyen.

2022. jún. 27. 12:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Normalis kapcsolata nem lesz. Valami fuggoseg, felcsinal valakit, hitelt vesznek fel es marjak egymast naphosszat, olyan lehet neki. Lejjebb fog csuszni a tarsadalmi rangletran. Sok ember elsullyed, aki nem tesz aktivan azert, hogy elerjen es megtartson egy szintet. Nem kell foglalkoznod vele, nem tartozol felelosseggel erte. 20 ev mulva meg te is latni fogod, hogy mire vitte. Es akkor orulni fogsz, hogy nem vagy mellette, es nem teged rantott a mocsarba.
2022. jún. 27. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

Tudsz részleteket írni, miket szeretsz benne? Azt írod, nagyon szereted. Miért?

Ha több a jó tulajdonsága, több, ami miatt ő szerethető, akkor szerintem el lehet viselni ezeket a rosszakat. De ezeket csak te tudod, mi nem ismerjük őt.

Szívesen megnézem a listát, mi miatt szereted.

2022. jún. 27. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod mit csinálsz, nem rosszból mondom, de ha jót akarsz magadnak akkor menekülj, még ma. Én 11 év után és egy gyerek után tettem meg. Aki agresszív az agresszív, és azon semmi és senki nem tud változtatni. Másfél év után nálunk még minden mesebeli volt, kb 3 év után jöttek a hangos szidalmak, utána lelki terror, végül fizikai bántalmazás. Ezt ne várd meg. Amit most érzel (hogy szereted) az már a tehetetlenség kezdete, márpedig gondolkoztál a szakitason, tehát a lelked legmélyén érzed a veszélyt és menekülnél, és hidd el ez az első pofon után nemhogy könnyebb hanem még nehezebb lesz, addigra már teljesen a függőjévé tesz és még nehezebb lesz lépni, ezt csak az értheti aki átélte. És igen könnyű fel sorolni, hogy ezt meg azt szeretem benne, a bűntudat miatt vagy a félelem miatt hogy elveszít tudnak jó ember szerepet játszani, sőt de még mennyire, és pont ezzel tesznek a maguk függöjévé, a sok bántalmazás után egy kis gyengédség és a bántalmazott máris hercegnőnek érzi magát. De aki agresszív az agresszív és előbb utóbb bántani fog. Remélem nálatok mégsem ennyire súlyos a helyzet, elvégre te látod te vagy benne, de ha úgy érzed, hasonló a történetünk kezdete akkor lépj mielőtt még tönkre tenné az egész életedet, ennyit egy férfi sem ér.
2022. jún. 27. 23:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta? Volt még pár kitörése?
2022. dec. 24. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!