Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem, de agresszív, nem ilyen életet akarok. Volt még valaki ilyen cipőben? Meg tudott változni?
1.5 éve vagyok együtt a barátommal. Úgy éreztem, megtaláltam életem szerelmét, nagyon jól indultak a dolgok, és a mai napig szeretem őt. Állítólag ő is engem, ezt ki is mutatja: sokat hív, keres, mindig velem akar lenni, megyünk ide-oda, ölelget, puszilgat, stb.
Sajnos egy probléma azonban van, mégpedig időnként a stílusa. Eleinte persze nem volt ilyen, de az elmúlt fél évben sokszor előfordult, hogy ok nélkül nagyon csúnyán szólt hozzám. Ez az idő múlásával sűrűsödött, már szinte minden nap előfordul, akár többször is. Amikor figyelmeztetem, utána belátja, hogy bunkó volt, ígérget, hogy többet nem fordul elő (ezt nem sokáig tudja tartani), illetve néha az a válasza, hogy túlérzékeny vagyok. Néhányszor durva dühkitörése is volt. Nem sokszor, talán 3-4x a kapcsolatunk alatt, de mégis ijesztő volt számomra, hogy ő ilyen is tud lenni.
Van egy olyan érzésem, ha a jövőre gondolok, hogy ez nagyon nem lesz így jó. Én ezt nem akarom, nem úgy akarok élni, hogy így beszélnek velem. Nagyon komolyan elgondolkodtam a szakításon. Visszatart azonban, hogy tényleg nagyon szeretem, nem tudom elképzelni az életem nélküle, más férfival, és nem is nagyon akarom. Persze tudom, hogy ez természetes, de borzasztóan félek, hatalmas fájdalom lenne elveszíteni őt.
Mit gondoltok, van ilyenkor más megoldás, lehet esély a változásra, vagy zárjam le?
"Visszatart azonban, hogy tényleg nagyon szeretem, nem tudom elképzelni az életem nélküle, más férfival, és nem is nagyon akarom."
Ez később változni fog. Azt én exem is elég erőszakos volt, ha nem az volt, amit ő akart (pl. szex), akkor üvöltött, dobálta magát az ágyon, csapkodott.
Nekem kb. 8-10 hónap kellett, mire el tudtam képzelni, hogy újra kapcsolatom legyen.
Tudsz részleteket írni, miket szeretsz benne? Azt írod, nagyon szereted. Miért?
Ha több a jó tulajdonsága, több, ami miatt ő szerethető, akkor szerintem el lehet viselni ezeket a rosszakat. De ezeket csak te tudod, mi nem ismerjük őt.
Szívesen megnézem a listát, mi miatt szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!