Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vehetnek a baratnömnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vehetnek a baratnömnek a születesnapjara?

Figyelt kérdés
Nemsokara 6 eve hogy együtt vagyunk es mar mindent vettem neki ami letezik. Nem szeretem evröl evre ugyan azt adni. Ekszer, ruha, ruházati kiegeszitök kizarva.
2010. szept. 20. 11:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A bigyoshopos cuccok jol neznek ki de sajna nem az amit keresek.

A kenyeztetes az nalunk hetköznapi, kölcsönös dolog. Es ilyen kenyeztetös hetvege mar volt.

Nagyon szepen köszönöm a valaszokat es szivesen fogadom a tovabbi ötleteket amiket elöre is köszönöm.

2010. szept. 20. 13:29
 12/17 anonim ***** válasza:

A jegygyűrű mért kizárt???

Amúgy meg nem mindig kellenek nagy dolgok,könyv,parfüm amit szeretne vagy szeret. Elvihetnéd vacsizni is! Ilyesmik! :)

2010. szept. 20. 13:39
 13/17 anonim ***** válasza:
szerelempark.hu, ezt tudom még ajánlani,tőlem is szoktak cuccokat rendelni, mert porcelánfestő vagyok és a porcelán örök:D húú legutóbb anime dolgot kellett festenem na az fura volt:S
2010. szept. 20. 13:55
 14/17 anonim ***** válasza:
amúgy a gyűrűt meg tudom érteni van aki még nincs rá felkészülve:) de hé az eljegyzés akármeddig tarthat:D egy barátnőmet eljegyezte a barátja és ez volt már néhány éve mert nincs pénzük még az igazi lagzis esküvőre
2010. szept. 20. 14:07
 15/17 A kérdező kommentje:

A szülei a tökeimet vennek trofeakent ha en eljegyznem es nem veszem el 1 even belül. Ez a szokas nalluk, csöppet konzervativ csalad, szerencsere a baratnöm mar nem annyira. :D

Am a parfümön en is gondolkodtam es tudom is milyen illatok jonnek be neki.

Kszönöm.

2010. szept. 20. 14:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Jah es nem az anyagi keret tart vissza a hazas elettöl hanem egyszerüen beszarok, mar bocsanat a kifejezesert, ha belegondolok hogy feleseg, gyerekek. Nem vagyok en meg keszen ra es meg ö is fiatal, meg tanulnia kell.
2010. szept. 20. 14:35
 17/17 anonim ***** válasza:
mindenesetre hajrá:)és a gyerek gondolatától én is rosszul leszek főleg akkor ha elmegyünk egy rakás hisztis kölyök mellett:D de manapság már nem is kell házasodni,mert xy évnyi együttélés után szakításkor már igényt tarthat a társ az ő részére és ez már olyan mint a házasság:D
2010. szept. 20. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!