Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé egyoldalú nemde?
Tegnap ismét elmondta barátnőm hogy én milyen vagyok, mennyi mindennel problémája van velem kapcsolatban és a kapcsolatunkkal is. Vagy jó félórán keresztül mondta rám úgymond a negatívumokat.
Én türelmesen, nyugodtan hallgattam őt. Viszont én nem tudok elmondani semmi negatívat vele kapcsolatban, mert egyből felháborodik és előadja az önmarcangoló számot..
Ha ő elmondhatja a negatív dolgait velem kapcsolatban és én képes vagyok meghallgatni, akkor ő miért nem tudja ezt megtenni mindenféle dramatizálás nélkül?
Attol fugg hogyan kommunikalod le neki a bajaid. Nekem is volt olyan exem aki csak sértett meg krititalt es azt akarta beadni, hogy csak véleményt mond.
Érdekes a tobbi barátom a bajait sértés nélkul elő tudta adni
"Ha ő elmondhatja a negatív dolgait velem kapcsolatban és én képes vagyok meghallgatni, akkor ő miért nem tudja ezt megtenni mindenféle dramatizálás nélkül?"
Mert nem csak meghallgatni kellene, hanem átbeszèlni. Válaszolni az ő megállapításaira, ès első menetben azokat tisztázni, esetleges változást kiötölni, kompromisszumra jutni. Azzal semmire sem mentek, ha csak meghallgatod, aztán minden megy ugyanúgy tovább.
Ezzel, hogy csak meghallgatod aztán rákezdesz a te műsorokban csak azt èrezteted, hogy visszatámadsz, de te magad semmiben sem akarsz változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!