Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyoldalú szerelemnek hogyan lehet véget vetni?

Figyelt kérdés

Adott egy lány és egy fiú.

A fiú nagyon szereti a lányt, még sosem volt senki iránt ilyen mély érzelme.

De fordítva nem így van.

Szeretkeztek többször és nem is vágyik más lányra a fiú csak rá.

De érzi, hogy más is lehet a lánynak.

Hogy lépjen túl rajta?

8éve hogy nem tud túllépni, nem tudja elfelejteni és ahogy telik az idő és múlnak az évek egyre jobban, erősebben szereti.

Naponta többször gondol rá.

2022. márc. 19. 16:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
annyira szánalmas, és annyi ilyen van
2022. márc. 19. 16:26
 2/15 A kérdező kommentje:

Mármint a fiúnak szánalmas ez. Ő is érzi...

Erre gondoltál?

2022. márc. 19. 16:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt köztetek a 8 év alatt, és időben mikor? Hány évesek vagytok? A mai napig találkoztok?
2022. márc. 19. 16:49
 4/15 A kérdező kommentje:

Már nem találkoznak.

Folyamatosan harcol a fiú szíve és az esze.

Az esze azt mondta, hogy nincs értelme ennek és csak kihasználják.

De a szíve vágyik a lányra.

2022. márc. 19. 17:00
 5/15 anonim ***** válasza:
32%

Milyen édes :)

Majd kinövi egyszer.

2022. márc. 19. 17:15
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Hogyan használnak ki, ha nem is találkoztok? Tiltsd le mindenhol, ne nézegesd, és keress egy pszichológust.
2022. márc. 19. 17:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem tízenéves tiniszerelemről írsz, ledöbbentett, hogy 8 éves sztori. Szóval párszor szexeltetek, de nem akart többet, nem téged keresett, nem jöttetek össze. És ezt gyászolod 8 éve? A lánynak már valószínűleg boldog kapcsolatai, normális élete van, melletted meg mennek az évek. Ember, nem is találkoztok, hogy használna ki? Nem is édekled már, talán arra sem emlékszik, ki vagy... Te úgy érzed, hogy szereted, és csak hergeled magad ezzel. Ne keserítsd meg a saját életed egy rövidke kis alkalmi miatt. Hogy élnéd túl egy több éves komoly kapcsolat véget? Szedd magad össze, és ne egy túlidealizált képhez ragaszkod, hanem ismerkedj, és legyenek valódi, kölcsönös érzelmek. Megérdemled te is a boldogságot, ne nehezítsd a saját életed.
2022. márc. 19. 17:50
 8/15 anonim ***** válasza:

[link]

Matiann lesz a befutó az énekben is ez àll..keressen egy Mariannt..

2022. márc. 19. 18:17
 9/15 anonim ***** válasza:
2022. márc. 19. 18:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki életében van szinte egy ilyen..

A nyers igazság az, hogy én is átéltem, de ilyenkor legnagyobb részt rajtad múlik mindig, hogy elcseszel-e 8 évet az életedből, vagy nem...

Beszélgettem anno itt is emberekkel, és azt kell, hogy mondjam, hogy rengeteg múlik az öntiszteleten, önbecsülséen.. Ergo nyilván xar, xar, persze, fáj, midnen nap beleszakad a szíved. De mindegyikünk amikor már látta egy iő után, hogy a másik letojja és nem ugxanazt érzi, fogták magukat, kizárták az életükből, akár munkahelyváltás, költözés, bármivel járt, és idővel, szépen rendbejöttek lelkileg..

Persze, hogy nehéz, fogat össze kell szorítani, nekem is egy sráccal való beszélgetésem világíott ré részleteiben, mennyire fontos magunkat nézni ebben a helyzetben és akkor is kitartani az elhatározásban, hogy igenis nem döglünk bele és továbblépünk, élni szeretnénk, ha nagyon rosszul érezzük magunkat és nehezen megy.

Szóval döntések. És idő. Ha valaki tovább akar lépni, az idővel, de tovább is fog lépni. Nem szabad engedni a visszarántásoknak, nem szabad találkozni vele.. Mert mindig ugyanott maradsz. Ennyi.

2022. márc. 19. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!