Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyoldalú szerelemnek hogyan lehet véget vetni?

Figyelt kérdés

Adott egy lány és egy fiú.

A fiú nagyon szereti a lányt, még sosem volt senki iránt ilyen mély érzelme.

De fordítva nem így van.

Szeretkeztek többször és nem is vágyik más lányra a fiú csak rá.

De érzi, hogy más is lehet a lánynak.

Hogy lépjen túl rajta?

8éve hogy nem tud túllépni, nem tudja elfelejteni és ahogy telik az idő és múlnak az évek egyre jobban, erősebben szereti.

Naponta többször gondol rá.

2022. márc. 19. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne fuss olyan vonat után ami nem vesz fel. Hidd el majd találsz mást és őt szépen lassan elfelejted. Ennyi. Persze nem lessz könnyű elfelejteni de hidd el te jobban jársz.
2022. márc. 19. 20:54
 12/15 A kérdező kommentje:

10 es.

Elmentem külföldre évekig, közben egyáltalán nem beszéltem.De ott se sikerült elfelejteni és mégcsak kapcsolatom se volt. Egyszerűen lehet bármilyen nő nem olyan. Nem tudom miért van ez. Amikor hazamentem újra találkoztunk,fellángolás és ismét ott voltam mint 4vagy 5 évvel ezelőtt, hogy nekem nagyon jól esik vele lenni. Megnyugtat nem is tudom leírni. Semmi nem érdekel csak ő,tényleg úgy érzem hogy nekem ő az igazi. Sajnos fordítva ez nem így van.

Pedig küzdöttem ellene de már nem bírtam, úgy voltam vele ha szenvedni is fogok vele kell legyek.

2022. márc. 19. 21:47
 13/15 A kérdező kommentje:
És most szenvedek mert két választásom van. Vagy ez vagy az, hogy elfogadom, hogy nincsenek mély érzelmei irántam és úgy maradok kapcsolatba vele.
2022. márc. 19. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Erről amúgy beszéltetek? Tehát nyíltan lekoptatott?
2022. márc. 19. 23:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nincs se hobbid, se barátaid, se celjaid, ha ennyire egy másik ember imadasanak élsz.

Elmondom, hogy az ember egy teljesen normális, kiegyensúlyozott kapcsolatban sem a párjának el, nem balvanyozza, hanem egyszerűen megosztják egymással a saját boldogsagukat, amiket külön külön is képesek elérni.

Szerintem ijesztő, hogy nyolc év után is ugyanúgy érzel valaki iránt pláne, hogy valószínűleg nem is emlékszik rad.

2022. márc. 20. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!