Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyha rámunt a csajom , de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha rámunt a csajom , de a szakításról hallani sem akar, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Azt mondta, nincs bennem semmi érdekes és alkalmatlan vagyok sok mindenre szerinte.
2022. jún. 24. 13:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, meg is érdemlitek egymást. :D
2022. jún. 24. 14:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Kapja be.

Ne legyél már pöcs, keress olyat, aki megbecsül!

2022. jún. 24. 15:08
 13/22 anonim ***** válasza:

Lobogtasd meg előtte az ispáni címedet, emlékeztetőül.

30F/ispán

2022. jún. 24. 15:13
 14/22 A kérdező kommentje:
De ez csak egyik oldala az éremnek van csupa jó is
2022. jún. 24. 15:16
 15/22 anonim ***** válasza:

Neked izgalmas amitb a csaj csinál. Beismerted, hogy ő hordja a vadászpuskát...

Akkor miért írtad ki a kérdést? Elfogadod azt, hogy rád unt, de szakítani nem akar?

Akkor viseld a v iszonyotok terheit, de azt ajánlom, hogy a csupa jókat felejtsd el, hiszen övé a vadászpuska és akkor torkoll le, amikor akar, sőt - talál valakit és elhagy. Aztán majd Te akarj nem szakítani.

2022. jún. 24. 15:48
 16/22 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést,hogy neki megmutathassam.
2022. jún. 24. 16:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Értem, tehát így adnád tudtára, hogy számodra izgalmas és ő hordja a vadászpuskát (tehát ő hordja a kalapot). Fura módja a közlendőnek. Miért nem mondod meg neki, hogy nem tetszik, hogy úrrá akar lenni fölötted? Valamit netán félreértek? A Te dolgod.
2022. jún. 24. 17:04
 18/22 A kérdező kommentje:
Mert akkor megkerget lombfúvóval
2022. jún. 24. 17:06
 19/22 anonim ***** válasza:

Egyébként egy szerelmes kapcsolatban szakítás lehetősége is, ha van benned érzelem akkor az égető gyötrő fájó érzés. De te elég egykedvűen írsz ezekről. Szerintem az a része kihült és lehet másban sok jó van még de a párkapcsolati része már kővé dermedt.

Megszokásból kötődésből együttlenni?

2022. jún. 24. 17:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Igen, a biztonság érzete
2022. jún. 24. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!