Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lett divat ez a " ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett divat ez a " ne szólj bele a dolgaiba" mint reakció?

Figyelt kérdés

Adott egy együtt élő pár adott problémával. Sok kérdésnél olvasom hogy ez a válasz h ne szólj bele a párod dolgába! De miért is ne??

Együtt élnek őt is érinti hogy hogyan oldódik meg.

Ő miért ne mondhatná el az érzéseit, gondolatait meglátásait

Ha mondjuk munka kapcsán van gond, akkor őt is érinti Ha esetleg emiatt penzkiesés lesz stb..

Azt látom mintha mi az h szólni mer a másik felé! - ami azért érdekes húsz megosztjak a házat, ételt mindent, dugnak stb..de nehogy már esetleg kéretlenül mer szólni vlmiert

2022. jún. 24. 12:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Ideális esetben szerintem azért értelmes ember olyan párt választ magának, aki nagyrészt megfelel neki, és nem akarja kényszeresen megváltoztatni. Ahol már tényleg odáig fajulnak a dolgok, hogy az egyik fél folyamatosan belepofázik abba, hogy a másik mit, hogy, hol, mikor, merre csináljon azzal a jeligével, hogy "de hát bármit csinálsz, az valamilyen szinten kihatással van rám", az elég visszatetsző dolog, és baromi könnyen ki lehet használni a másik megtörésére és konkrét érzelmi abúzusra. Ezért kell szétválasztani, hogy mi az, aminek tényleg effektív fontos / jelentős hatása van a kapcsolatra, és mi az, ami "csak" zavar, és mondjuk néha engedünk a párunknak, mert kompromisszumkészek vagyunk. Nekem pl. nem tetszik férfiakon a rövidujjú ing, exem szerette, amikor megkérdezte! a véleményemet, elmondtam, de azt is úgy, hogy "nekem jobban bejön a hosszúúujjú", de miután hordta tovább a rövidujjút, nem szóltam bele, nem pofáztam bele, nem rágtam miatta a fülét. Amiatt már igen, hogy össze-vissza ígérgetett mindent, amit nem teljesített, és ami miatt többször felborította a terveimet, a napirendemet, a havi büdzsémet.
2022. jún. 24. 16:08
 12/12 anonim ***** válasza:
26%

#11:

Így van. ha egy kapcsolatban az egyik kényszert érez valami miatt a túl gyakori beszólogatásra, ellentétesek a tervek, az a kapcsolat nem fog sokáig tartanai.

Érdekes, nekem kapcsolatban ez ebben a formában még csak fel sem merült, szóba sem jött olyan, hogy úgy érezzük, bele kéne szólni a másik karrierjébe, életébe, hanem magától, természetesen futnak a dolgok. Ahol ez nem így van, és gyakori az ilyen szembenállás és beavatkozás, amit annak élnek meg a felek, nem fog sokáig tartani.

AMikor rendre azon megy a vita, hogy ezt tedd vagy ne tedd, mert engem is érint és én (nem) akarom....

Még a #10 voltam.

2022. jún. 24. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!