Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan megnézi a lányokat az utcán engem ez nagyon zavar régebben nem csinált ilyeneket de most megnézi őket és nem is csak lesve hanem elég feltűnően! Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig azt érzem hogy én nem is vagyok szép és sokkal jobban tetszenek neki azok a lányok akiket megnéz!2008. dec. 19. 21:59
11/19 anonim válasza:
Bámultatok már meg furcsa kinézetű embereket? Ez is ilyen automatikus reflex, emiatt én (nő vagyok) nem csinálok hisztit.
12/19 anonim válasza:
Így már értem :) A párod megjátssza az úriembert, te pedig elhitetnéd vele, hogy cseppet sem zavar, ha máson legelteti a szemét. Ez ám az őszinteség!
13/19 anonim válasza:
Felőlem legeltetheti a szemét, úgyis otthon lakik jól.
14/19 anonim válasza:
mégse érted :) nem játsza meg..hanem az is :) bébizonyította már 16éve :)
15/19 anonim válasza:
"Felőlem legeltetheti a szemét, úgyis otthon lakik jól."
Milyen igaz! Ezt nagyon jól írtad!
16/19 anonim válasza:
azert van kulonbseg akozott, hogy megnezi a lanyokat, amikor egyedul vagy baratokkal van vagy amikor a baratnojevel van. Engem nem izgat ha a parom megnez lanyokat, de akkor nem teszi, akikor vele vagyok.
17/19 anonim válasza:
Minek nezi meg a lanyokat, nezzen teged!
Szerintem is szemetseg, hogy mason legelteti a szemet, legeltesse akkor amikor a baratno nincs ott mellette, milyen rossz erzes ez a nonek. Persze hogy meglehet nezni valakit de nem mindegy hogy hogyan!!!!!
18/19 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok :$ Az exemnek nem nagyon tetszett, de aztán rájött, hogy az a megoldás, hogy megnézi ő is és aztán kibeszéltük őket. Ugyanígy a pasikkal is.
Egy valamit tarts észben: ha egyszer eljön a pillanat, hűséget fog fogadni, de vakságot soha...
19/19 A kérdező kommentje:
Hát igen épp ez az hogy hogyan így is alig találkozunk egy héten talán 3x és még akkor is ha megyünk az utcán megnézi de ha ma is ezt csinálja akkor biztos hogy beszólok neki valami olyat hogy vigyázz kiesik a szemed és még a végén poros lesz!egyébként nem vagyok egy hisztis
2008. dec. 20. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!