Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha néha arra gondolok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha néha arra gondolok, hogy jobb lenne meghalni akkor jobb lenne, ha nem ismerkednék?

Figyelt kérdés
Ti gondoltok ilyenre? Nem vagyok depressziós.
2022. jún. 24. 01:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolsz ilyenre? Nem vagy boldog? Szomorú vagy a mindennapokban?
2022. jún. 24. 01:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem vagy depressziós, de ha így gondolsz magadra, akkor hamar az leszel...
2022. jún. 24. 01:25
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Én is szoktam erre gondolni, de nekem pont hogy a kapcsolat a motiváció az életre. A barátnőmmel együtt lenni a legcsodálatosabb időtöltés
2022. jún. 24. 01:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen gondolok ilyenre..de van amí továbbvisz
2022. jún. 24. 02:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát addig inkább ne ismerkedj.

Én eddigi életemben csak gyerekkel rendelkező nőnek kellettem, illetve olyannak aki házas illetve kapcsolatban van. Utóbbiaknak pótléknak jó voltam. előbbinek pedig nem volt akkora igénye.

Nekem meg jobb volt mint a semmi, ilyenből 3 volt.

Egyedülálló nőnek soha nem kellettem, csak elutasításokat kaptam egész életem során. Most már 8 éve nincs senkim.

Igen amúgy már megfordult a fejemben amúgy az öngyilkosság gondolata.

De az utóbbi 2 évben eljutottam odáig, hogy abszolút letettem arról, hogy barátnőm legyen. Már nem érdekel.

Albérletben voltam 7 évig, mai viszonylatban jól keresek.

De ez nem ér semmit mert a fejem sz@ar és azon max plasztika segíthetne.

Szóval különélés, jó fizu, magasság, sportos alkat, igényesség, semmit nem számított, semmit nem értem vele. Próbálkoztam élőben, sok sok társkeresőn, de semmi.

2022. jún. 24. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!