Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Előre is szeretném megkérni azokat akik válaszolnak, hogy építő jellegű kritikàt/ segítsèget kérek! Köszi :)

A helyzet röviden tömören a következő. Lassan 3 éve vagyok a párommal, 1 éve lakunk együtt.

Szeretjük egymást, jónak értékelem a kapcsolatot. Van sok program, jó kommunikàció, inteligensen megtudunk mindent beszélni, egy az érdeklődèsünk, kiegyensúlyozottak tudunk maradni legtöbbször, jó a szex ( már) , egy az értékrendünk, vele is meg vagyok elégedve, egy szóval hibàtlannak tűnik minden.

Hiba az annyi a dologban, hogy sosem volt bennem szerelem iránta. Van bennem tisztelet, hála, hatalmas szeretet de szerelmes sosem voltam.

Ő nagyon az belém. Elmondja hogy alig várja, hogy megkérje a kezem, így szerelmem úgy szerelmem, közös jövő. Én valahogy inkább szorongok ettől. Picit az van bennem, hogy minden tökéletes lenne, de mi lesz ha egyszer mégjobban felerősödik bennem az az érzés hogy de lennék egyszer újra szerelmes. Tudom minden elmúlik. Ezek csak gondolatok bennem, amik egyre erősebbek.

Szeretem a párom, elmondtam neki is hogy bennem nincs szerelem, szerinte ez nem gond.

Ti mit gondoltok erről?

30/L

2022. jún. 21. 15:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet amúgy, hogy semmi köze a szerelemhez annak, amit érzel, mert teljesen más okokból szorongsz a jövőt illetően és még nem állsz készen elköteleződni. Simán lehet szerelem mellett is meg ez az érzés. Úgy érzed pl. hogy még "dolgod" van, mielőtt feleség leszel meg ilyesmik. Vizsgáld meg ezt a részt is szerintem.

Egyébként a szerelem szuper dolog, de ironikusan nem lehet egy kapcsolatot csak szerelemre építeni. Én pl amikor a legeslegjobban, mindent elsöprő szerelmet átéltem, akkor nem volt jó a kapcsolatom. Azóta tudom, hogy egy csomó dolog ezerszer fontosabb, mint a szerelem. Pl azok, amiket fentebb írtál. És sajnos nagyon nagyon nagyon ritka, hogy minden passzoljon. Az a legfontosabb, hogy egymás mellett döntsetek, bármi is történik. Ez az elkotelezodes mindennél fontosabb. Szerintem.

2022. jún. 21. 21:12
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves “utolsó” !

Nagyon értékes gondolataid vannak és igazad lehet! Valószínűleg magamban kell rendet tennem🥰

2022. jún. 21. 21:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Na, pontosan ezt mondom, amit 11 irt.

Ami ilyen heves, mindent elsöprő az azért olyan, mert instabil érzelmileg a kapcsolat, folyamatosan bizonyítani kell, úgy érzed, nem vagy elég a másiknak. Az emiatti szorongás okozza a pillangos érzést.

2022. jún. 22. 06:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Idővel majd Neked is kitör a szuádból a kedves, hízelgő beszéd (ha nem is a tinik szóhasználatával, hanem felnőtt emberével) és ez így lesz jó, hiszen csupa jót írtál a kapcsolatotokról, az érdeklődési körötökről stb.

Örülj, hogy egymásra találtatok. Minden jót!

2022. jún. 22. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem neked még baxni kéne sok más pasival, ez a te bajod.
2022. jún. 22. 08:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerelem nem tart össze egy kapcsolatot. Erre a férfire viszont lehet számítani, lehet rá egy hosszútávú kapcsolatot építeni. Mi a terved? Gyerek, család, akkor maradj! Boldog leszel.
2022. júl. 3. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!