Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert tesz ilyet egy ferfi ?

Figyelt kérdés

A baratom úgy nez ki, hogy ramunt es en is rá, mar reg akartam szakítani (parszor megtettem de hianyzott, pedig gyanítottam, hogy hűtlen es hagytam hogy vissza kuncsorogjon.

Sajnos a szex az jó es emiatt nem tudok neki ellenállni de szeretni nem lehet ezt az embert ....

Most azt ereztem, hogy hatarozottan ramunt es gondoltam hogy másra vágyik... így hagytam hogy menjen megkönnyítettem a dolgát ....

miutan futott a farka után egy ideig most megint könyörög, hogy vegyem vissza. Szexet azt szeretnek vele de ő velem is akar lakni. Ördögi kör

Megoldas ?

2022. jún. 20. 00:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Nincs megoldás. Normális családba kellett volna születned, ahol normális nevelést kapsz és akkor nem lennének ilyen jellegű gondjaid. De erre így sajnos nincs megoldás.
2022. jún. 20. 01:02
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Neveld le magadat a szexfüggőségről, kérdező.
2022. jún. 20. 01:29
 3/12 Kroms ***** válasza:
100%
Alfák nem szoktak könyörögni, bétából pedig találsz még eleget és jobbat is.
2022. jún. 20. 02:47
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

te meg a pinád után futsz, ezek szerint.

Fszom eldobom, a mai modern nők ahogy fogalmaznak a férfiakkal kapcsolatban...

És akkor csodálkoznak, ha lószrt se érzünk érzelmileg lassan feléjük....

2022. jún. 20. 05:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne vegyük egy kalap alá a kérdezők es az összes nőt, mert a normálisan NEM így működnek.

Borzalmasan gaz szerintem, ha valaki csak a szex miatt erőltet egy kapcsolatot.

2022. jún. 20. 06:07
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Hogyha szexet szeretnél és mást nem, akkor legyen szexkapcsolat.
2022. jún. 20. 06:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő is csak szexet akar, hogy mindig kéznél legyél, ha akarja. Ez a kényelmes. Egyébként fene a gusztusodat ennyi váladékos pina után.
2022. jún. 20. 09:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy elemes barátot és nem nézünk ribinek:)
2022. jún. 20. 09:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Veled is akar lakni...

Szóval szeret szórakozni k**úrni fűvel fával, aztán hazamenni a kész pics@ melegszobába....

Gratula! Szerintem tarts meg!

2022. jún. 20. 09:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom gondolom béka segge alatt. jó szexért megéri talonban lenni? Te tudod.
2022. jún. 20. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!