Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még így értelme folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még így értelme folytatni?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a párommal,és úgy érzem, nincs már kitűzhető cél előttünk.

Túl sok mindenen mentünk keresztül, talán ezért lehet.

Házasodni egyikünk sem akar. A közös babánkat elveszítettük 6 hónapja.

A gyász miatt mindketten a munkába temetkeztünk.A kommunikáció sem olyan mint rég, én pedig egyre magányosabbnak érzem magam.

Ő nem szeretne szakítani.

Van valakinek tapasztalata/ötlete ilyen esetben?

2022. jún. 19. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, hogy megtört a kapcsolat. Feldolgozni a traumát szakemberrel vagy párterápia szóba jöhet?
2022. jún. 19. 22:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Még nem gondoltam erre az opcióra. Azt gondoltam elég erősek vagyunk, és nincs szükség hasonlóra.. 😪
2022. jún. 19. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, hogy rákérdezek, de újra próbálkozni a babával nem opció?

Attól még, hogy nincs több cél, még nem kell szakítani.

Kicsit elhidegültetek, mert ez a szörnyűség történt veletek, de ezt még vissza lehet hozni, ha mindketten akarjátok.

2022. jún. 20. 00:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Gondoltam rá én is,de nincs lelkierőm újra próbálkozni.

Éveket vártunk a babánkra.

Egyrészt még ezt sem sikerült feldolgozni maradéktalanul, másrészt félek hogy megismétlődne a veszteség.😟

2022. jún. 20. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!