Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell ezen az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezen az oldalon így viselkedni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen ha vki a párja külsejét

kritizálja és az ügyben tesz fel kérdést, mindenki nekiesik, szinte zokon veszik h hogy merészeli bírálni a párját vagy nemtetszését kifejezni és egy b.nkó paraszt stb..

2022. jún. 19. 20:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, melyik kérdésre gondolsz, bár sejtem. Nyilván normális ember olyan társsal van együtt, aki tetszik neki. Ha nem tetszik, hagyja el és keressen mást. Aki nem teszi, valóban b.nkó paraszt, mert különben mi másért lenne vele, ha nem érdekből. Én személy szerint hányok azoktól, akik érdek kapcsolatban vannak.🤮Ennyi.
2022. jún. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!