Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyuci kicsi fia akibe belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyuci kicsi fia akibe beleszerettem. Volt màr akinek sikerült vàltoztatni ezen vagy fogadjam el?

Figyelt kérdés

Pl multkor olyan volt h haza akart vinni kocsival és tankolnia kellett mondtam oké majd tankolok én, ezt nem fogadta el.Majd az anyja adott neki pénzt nem értettem...aztàn elmondta hazaadja a fizujàt és az anyjàtol kell kérnie. Azthittem ott helyben összeesek.

31 éves am.

2022. jún. 19. 12:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Most, ha építőbb jellegű az amit mond az anyja attól még érdemes hallgatni rá. Azért ne hallgasson rá, mert az anyja adja a tanácsot, bármi is legyen az? Szerintem téged offolnia kéne. Már alakítod a kapcsolati hálóját és a legközelebbi rokoni szálak sem jelentenek számodra semmit. Birtokolni akarod a srácot.
2022. jún. 19. 13:27
 12/16 A kérdező kommentje:
11 31 éves felnött férfi aki dolgozik nem òvodàs aki zsebpénzt kap.Miért kellene màsnak adnia ilyen célbòl??? Nem birtokolni akarom csak fura ahogy kezeli òvodàs gyerekként.
2022. jún. 19. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Már most menekülj!

Én együtt voltam egy ilyen pasival, szintén 31 éves. Ő nem az egész fizetését adja le, de éppen annyit, hogy neki alig marad hó végén. Az anyja folyton kér tőle kölcsön és akkor is ad neki, ha magának már nem tudja megvenni amit akart.

Én azt hittem megváltozhat, kitartottam mellette. Gyereket terveztünk. Össze is jött nagy nehezen ő meg visszament anyucihoz!

De jobb is, mert hálisten nem szorulok rá. Majd a fizetése 25%-a kárpótol.

2022. jún. 19. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a férfit felvállalod társnak, akkor lényegében nem őhozzá mész majd feleségül, hanem az anyjához. Az ilyen férfi ugyanis úgy működik, mintha a fejébe be volna ültetve egy chip, amely átprogramozza az agyát. Az anyja él benne mint egy felettes én, az ő eredendő énje pedig már gyermekkorában el volt fojtva. Nincs remény, hogy életre keltsd. Egy élő robotba lettél szerelmes, még ha szörnyű is ezt kimondani.
2022. jún. 19. 15:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Jujj... Ez gáz. Szerintem engedd el, vagy örök életében elnyomásban fogsz élni, mindig te leszel a hibás mindenért, anyuval meg majd jól kibeszelnek.

Kicsi az esély arra, hogy ez változzon, főleg ha neki ez nem is 'problema'.

2022. jún. 19. 17:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnàlom mert egyébként olyan rendes és kedves jòl kijövünk de az ilyen dolgai hàt... Elgondolkodtattak.
2022. jún. 19. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!