Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nős férfiak! Nálatok az már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak! Nálatok az már megcsalásnak számít, ha a feleségetek évek óta chatel egy másik pasival? Szexről is...

Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 08:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz erre mit mondani. De a legfontosabb szerintem hogy neked kell tudni mi fér bele.

Tekints úgy erre a dologra hogy tanultál belőle valamit. Például azt hogy egy kapcsolat nem csak anyagi, hanem érzelmi lábai is fontosak. Sőtt fontosabbak!

2022. jún. 19. 10:46
 22/31 A kérdező kommentje:
Ez így van. Szörnyű, hogy nem látok a jövőbe. Hogy mi lesz ennek a vége. Hogy mikor tudom ezt feldolgozni, ha egyáltalán menni fog e.
2022. jún. 19. 10:55
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltél a feleségeddel?

Hajlandóak vagytok változtatni a házasságotokon?

Ő befejezte a chatelést?

Randiztok újra egymással? Lesznek programok kettesben?

Megpróbáltok lelkileg visszatalálni egymáshoz?

Vagy csak ő sírdogál magában, te meg nem tudsz túllépni a sértettségen?

Leültetek és megbeszéltétek, hogy akkor mi legyen a következő lépés?

Akartok tenni azért hogy jobb legyen? Vagy csak a vagyon miatt vagytok együtt?

Ezeken a kérdéseken kellene elgondolkodni.

2022. jún. 19. 11:13
 24/31 A kérdező kommentje:
Én egyenlőre nem tudok vele beszélni erről. Nagyon megbántott. Most lehet, hogy csak bántanám én is. De úgy érzem, hogy mindketten szeretnénk ezt helyrehozni. De nekem nagyon sok idő kell. Hosszú ideig átvert. Ennél még az is jobb lett volna, ha egyszer lefekszik valakivel és nincs tovább.
2022. jún. 19. 11:25
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedben nagyon lényeges körülményekről nem írtál, ami már csak a későbbi válaszaidból derült ki.

Sok évtizede vagyok házas (Ffi), ezért bátorkodom azt írni (élettapasztalataim után, de nem magamról írok, hanem másokról), hogy semmi sincs még veszve. Te magad is látod, hogy hibáztál. Én is így látom. Ő sírva megígérte, hogy felhagy a chateléssel. Egyelőre higgy neki, hiszen bizonyára régóta ismered őt, tudhatod, hogy egyébként megbízhatók-e a szavai.

Nem voltam a Te helyzetedben, de én még emiatt nem válnék, sőt erősen nem is kutatnék utána, hiszen az ilyen előbb-utóbb úgyis napvilágra jut. Egyelőre semmi esetre se légy féltékeny, de járj nyitott szemmel!

Minden jót!

2022. jún. 19. 11:30
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatás! A chatelést már pár hete tényleg abbahagyta. 18 éve vagyunk házasok, de most nem vagyok benne biztos, hogy tényleg ismerem őt. Szeretnék minimum 1 hónappal előre ugrani az időben...
2022. jún. 19. 11:34
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Hiúábrándok helyett lépj a realitások talajára. 18 év elég hosszú idő. Bizonyára gyerekek is vannak. Azt tanácsolom, hogy nyugodj meg, hiszen már megszüntette a kapcsolatot vele.
2022. jún. 19. 11:39
 28/31 A kérdező kommentje:
2 gyermekünk van. Nem tudom, hogy vissza tér e még a bizalom.
2022. jún. 19. 11:42
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Magatol semmiképp sem fog, ezt újra fel kell építeni, ami pedig idő és tudatos munka eredménye.
2022. jún. 19. 14:54
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, én még most is telefonálgatok az alapiskolai, középiskolai, egyetemi női társaimmal!

Az alapiskolásokon kívül a feleségem mindegyiket ismeri, hiszen a találkozóimra ő is velem jár. Ha telefonálok, úgy teszem, hogy a feleségem is hallja, kivéve ha éppen pl. TV-t néz, vagy másra kell figyelnie.

Hangsúlyozom, hogy semmi intim érzelmi kapcsolatunk nincs egymással. Sem nekem velük, sem nekik velem. Hasonlóan állok a volt kolleganőim egyikével-másikával. Fontos tudni, hogy a nőkön kívül fiúkkal is levelezek, őket is többségükben ismeri a feleségem. Fontos a bizalom.

Legyenek ezek a szavaim erősítések számodra, hogy sikerüljön napirendre térned a veletek történtek fölött. Sok szerencsét.

Ffi/80.

2022. jún. 19. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!