Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nős férfiak! Nálatok az már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak! Nálatok az már megcsalásnak számít, ha a feleségetek évek óta chatel egy másik pasival? Szexről is...

Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 08:10
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Hibás vagyok én is. Valóban elhanyagoltam. Keveset voltam otthon, de nem a szórakozás miatt, hanem azért, mert kidolgozom a lelkem is. Sokszor panaszkodott, hogy nem foglalkozom vele eleget,neki nem az az együtt töltött idő, hogy este vele alszom például. De, ha a panaszkodást nem vesszük figyelembe, én szentül meg voltam győződve, hogy tök jó a házasságunk. De most már abban sem vagyok biztos, hogy nem csak megjátszotta,hogy ilyen jól megvagyunk.
2022. jún. 19. 09:32
 12/31 anonim ***** válasza:
8%

Ha vki aljas ott nem a masikban kell a hibat keresni.

Ha baja szolhatna meg stb nem más felé kell venni az irányt.

2022. jún. 19. 09:34
 13/31 anonim ***** válasza:
12%
*ha baja van szolhatna
2022. jún. 19. 09:34
 14/31 A kérdező kommentje:
Szólt. Csak én nem vettem figyelembe. Természetesnek vettem, hogy ő mindig ott lesz velem/nekem.
2022. jún. 19. 09:38
 15/31 anonim ***** válasza:
10%

Ez az önvád. Te kerj akkor is bocsanatot majd ha megcsal🤦‍♀️

Sok sikert.

2022. jún. 19. 09:40
 16/31 A kérdező kommentje:
Bocsánatot nem fogok kérni,de nyilván valamilyen szinten én is hibás vagyok ebben.
2022. jún. 19. 09:43
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Kettőn áll a vásár! Ha tényleg rendben van egy házasság, akkor abba nem fér bele egy harmadik fél. Ha valaki lelki értelemben el van hanyagolva, az más felé fog fordulni. Csak ezt a "más felé fordulást" is lehet tisztességesen csinálni. Tehát jelezni hogy baj van, beszélni róla, ha nincs változás akkor szépen békében elköszönni egymástól. De egy házasság mindig két emberen múlik.
2022. jún. 19. 09:45
 18/31 A kérdező kommentje:
Jelezte, de nem foglalkoztam ezzel. Azt gondoltam, hogy kibírja a kapcsolatunk, ha nem töltünk elég időt együtt. Férfiként nekem ez így megfelelt,ahogy volt. Neki kevés volt minden együtt töltött idő. Úgy éreztem, hogy nagyon szeret.
2022. jún. 19. 09:51
 19/31 anonim ***** válasza:
82%

Azt bánta meg, hogy lebukott.

Kulonben már az elso cset utan abbahagyta volna.

2022. jún. 19. 10:33
 20/31 A kérdező kommentje:
Csapongok. Néha úgy érzem, hogy már nem szeretem, aztán úgy, hogy mégis. Mj lesz ebből?
2022. jún. 19. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!