Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak! Nálatok az már megcsalásnak számít, ha a feleségetek évek óta chatel egy másik pasival? Szexről is...
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 08:10
11/31 A kérdező kommentje:
Hibás vagyok én is. Valóban elhanyagoltam. Keveset voltam otthon, de nem a szórakozás miatt, hanem azért, mert kidolgozom a lelkem is. Sokszor panaszkodott, hogy nem foglalkozom vele eleget,neki nem az az együtt töltött idő, hogy este vele alszom például. De, ha a panaszkodást nem vesszük figyelembe, én szentül meg voltam győződve, hogy tök jó a házasságunk. De most már abban sem vagyok biztos, hogy nem csak megjátszotta,hogy ilyen jól megvagyunk.
2022. jún. 19. 09:32
12/31 anonim válasza:
Ha vki aljas ott nem a masikban kell a hibat keresni.
Ha baja szolhatna meg stb nem más felé kell venni az irányt.
14/31 A kérdező kommentje:
Szólt. Csak én nem vettem figyelembe. Természetesnek vettem, hogy ő mindig ott lesz velem/nekem.
2022. jún. 19. 09:38
15/31 anonim válasza:
Ez az önvád. Te kerj akkor is bocsanatot majd ha megcsal🤦♀️
Sok sikert.
16/31 A kérdező kommentje:
Bocsánatot nem fogok kérni,de nyilván valamilyen szinten én is hibás vagyok ebben.
2022. jún. 19. 09:43
17/31 anonim válasza:
Kettőn áll a vásár! Ha tényleg rendben van egy házasság, akkor abba nem fér bele egy harmadik fél. Ha valaki lelki értelemben el van hanyagolva, az más felé fog fordulni. Csak ezt a "más felé fordulást" is lehet tisztességesen csinálni. Tehát jelezni hogy baj van, beszélni róla, ha nincs változás akkor szépen békében elköszönni egymástól. De egy házasság mindig két emberen múlik.
18/31 A kérdező kommentje:
Jelezte, de nem foglalkoztam ezzel. Azt gondoltam, hogy kibírja a kapcsolatunk, ha nem töltünk elég időt együtt. Férfiként nekem ez így megfelelt,ahogy volt. Neki kevés volt minden együtt töltött idő. Úgy éreztem, hogy nagyon szeret.
2022. jún. 19. 09:51
19/31 anonim válasza:
Azt bánta meg, hogy lebukott.
Kulonben már az elso cset utan abbahagyta volna.
20/31 A kérdező kommentje:
Csapongok. Néha úgy érzem, hogy már nem szeretem, aztán úgy, hogy mégis. Mj lesz ebből?
2022. jún. 19. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!