Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kívánom már eléggé a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom már eléggé a barátom, normális ez? Szakítást megérne?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, nagyjából egy héten többször is szexeltünk. Most viszont az utolsó 1 hónapban egyáltalán nem voltunk együtt. Egyszer az egyikünk utazott haza, aztán a másikunk, aztán menzesz is elvett egy hetet, aztán ismét úgy alakultak a dolgok, hogy 1 hétig távol voltunk egymástól.

Ezelőtt sem voltak felhőtlenek a dolgok, úgy érzem elég önző a szexet illetően, és gyerekes. Nem veszi figyelembe, hogy mit szeretnék. Régebben folyamatosan csipkedte, húzgálta, markolászta a mellem, ami fájdalmas. Vagy előfordult, hogy a dombomat pöckölte az ujjával, vagy meglőtte a nunimat az ujjával. Persze felszólaltam ezek ellen, még mindig csinálja ezeket, de most már "távolról" provokál, incselkedik az ujjával. Azt sem nagyon érdekli, hogy nekem melyik póz nem tetszik, ha valamit nem akarok, akkor könyörög, hogy csináljuk.

Nem szeret nyalni sem, mert nedves lesz az arca (tisztálkodom napi szinten, fertőzésem, gyulladásom nincs, szóval nem hiszem, hogy az íz vagy szag lenne a gond). Erről is sokat panaszkodtam neki, mostanában igyekszik, de nekem ez így rossz, hogy kényszerből csinálja, és nem élvezi. Így is sokszor leállítom, mert valahogy fájdalmat okoz nyalás közben is. Azt pedig egyáltalán nem engedi, hogy az arcára üljek. Régebben voltak olyan partnereim, akik majd megőrültek a nuniért, még ők ültettek a szájukra. Nekem ez így most nagy visszalépés. Persze neki meg a szopás a fétise, és mindig kér ilyesmit.

Nagyon sokszor úgy kezdjük el a szexet is, hogy egyáltalán nem vagyok nedves, nyalás hiánya miatt is, meg valahogy nem izgat az egész helyzet, és emiatt eléggé fájdalmas szokott lenni az eleje. Szóltam emiatt is, hogy én több romantikát szeretnék, mert semmi izgatás, előjáték, szex közben semmi simizés, csókolgatás, csak az a lényeg, hogy minél előbb betegye és reszeljen, és hogy ez nekem nem tetszik, mert nem ezt várom el a szextől.. Több dolgot már nem is merek felhozni, mert úgy jövök ki, hogy én semmivel nem vagyok elégedett, és folyamatosan csak hisztizek.

Holnap találkozok vele, de valahogy egyáltalán nem izgulok, és nem várom a szexet sem... Nem vált ki semmi érzést. Nemrég vettem új szexi fehérneműket, de valahogy nem érzem azt, hogy mennyire várom, hogy látja rajtam, inkább csak magamnak venném fel.

Nyilván ez az érzés nem normális, hogy egyáltalán nem kívánom a barátom, na de hogyan tovább? Próbáljam valahogy helyrehozni? Vagy hagyjam inkább a fenébe? 21/L és 21/F

2022. jún. 16. 23:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem komoly a kérdés? Nem az 1 hónap no szex a probléma, hanem hogy egy idiótával vagy együtt. Legyen már önbecsülésed! Ezt a díszhuszárt önmagán kívül semmi nem érdekli, a 2.ilyen után pofán kellett volna röhögni és ki dobni úgy, hogy nyekkenjen
2022. jún. 17. 10:11
 12/15 anonim ***** válasza:
14%
Jaj, de érzékenyek vagyunk. Megjegyeztem, hogy az arcra ülést én sem szeretem. Így már nem jó a válasz, túl összetett. Elég lett volna annyit írnom, hogy "miért vagy még vele?" és átmentem volna a "vizsgán" :)
2022. jún. 17. 10:13
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó, az még megérthető, hogy konkrétan az arcraülést nem szereti, de az én barátom pl. szokott olyat csinálni, hogy miközben fekszek, fölémhajol a f@rkával, és kéri, hogy kapjam be neki úgy. Ez pedig szerintem a női arcraülésnek a párja lenne. Megtettem, de utolsó ilyen alkalommal mondtam, hogy ezt nem csinálom, mert ez nekem nagyon megalázó, és azt a választ kaptam, hogy "ez a lényege". De azt már nem szereti, mikor ő van ledominálva. Még ha a sima nyalást szeretné... Néha megcsinálja, de még az sem mindegy, hogy fekszek-e az ágyon, vagy kutyapózba bevágom-e magam, mert fujj közel van a fenekem az orrához...

2022. jún. 17. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ő feneke is közel van a te orrodhoz... elképesztő, komolyan.
2022. jún. 17. 13:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
13. Azért még nem kell lepontozni! Egy szóval nem mentem fel a faszidat attól, amit művel veled. Tapló gyökér az ilyen.
2022. jún. 17. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!