Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen gyakran beszéltek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran beszéltek a párotokkal?

Figyelt kérdés
ki keres kit és milyen rendszerességgel? ja és szoktatok msnezni?
2010. szept. 19. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
minden nap beszélünk msnen, van hogy telózunk is, ha egyikünk nem alszik otthon ( még túl fiatalok avgyunk az összeköltözéshez) akkor esténként telózunk és az keresi a másikat akinek épp van pénz a kártyáján:D
2010. szept. 19. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Még soha nem beszéltem vele

A szerencsétlen nem is tudja, hogy a párom

Azt hiszi, a gólya hozta a gyerekeket

2010. szept. 19. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
msn-en változó,h melyikün ír a másiknak,de ha mindketten fennt vagyunk, beszélünk!Kb napi 2x hív telón...23/N
2010. szept. 19. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden nap beszélünk egy kicsit, ha nem találkozunk, vagy nem alszunk együtt. Msnen is szoktunk, de nem sokat.

Változó, hogy ki keres kit, de általában Ő engem, mert ő előfizetéses, én meg kártyás, és épp csóró vagyok.:D

20L és 24F

2010. szept. 19. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Szoktunk esténként msn-ezni ha mindketten fennvagyunk, de napi legalább egyszer beszélünk telefonon, legtöbbször ő hív, mivel én kártyás vagyok ő meg előfizus, és szinte sosincs pénz a kártyámon :S
2010. szept. 19. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!