Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok a feleségem reakciójához?

Figyelt kérdés

Ma történt hogy elmentem futni a helyi futópályára.Róttam szépen a köröket, aztán egyszer csak rosszul léptem,leléptem félig a szegélyről a füves részre és kibicsaklott a bokám.Annyira fájt hirtelen hogy el is estem.Aztán hazabicegtem. Kérdi a feleségem hogy mi történt?! Elmondtam neki, és mivel én őszinte ember vagyok, ezért a teljes igazságot tálaltam.A futópálya melletti járdán épp egy szép nő sétált el, és nem messze futottam épp...és hát szó mi szó, megakadt rajta a tekintetem.És így történt a baleset.Erre lehordott mindennek hogy megérdemeltem!

Most fájós lábbal, csalódottan nyalogatom a sebeim.Ráadásul az eséstől még a térdem,a lábaim is felhorzsolódtak,és most bibis! Én őszinte voltam, és ezt kaptam cserébe..sok évnyi házasságot követően! Nem felháborító?!

2022. jún. 16. 17:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj, már sok...

A te feleséged melegítette a sütőt is 40 percig..

Atb

2022. jún. 16. 21:23
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kamu. Egyébként én is a másik nőhöz küldenélek, hogy ápolgasson, végülis miatta, történt a baleset! Mi közöm nekem ahhoz? Majd ha engem bámulsz, és úgy esel pofára, ápollak én. 🤷🏼‍♀️
2022. jún. 16. 23:41
 23/30 anonim ***** válasza:
22%
Nem kell ennyire őszintének lenni ez már a tahosag határa. A felesegednek meg nem kell ennyire komolyan venni.
2022. jún. 16. 23:41
 24/30 anonim ***** válasza:
79%
Elrugdostalak volna a másik nőhöz
2022. jún. 17. 00:23
 25/30 A kérdező kommentje:

Azért jó látni hogy vannak páran akik megértik a helyzetemet!

Mégis érthetetlen számomra hogy többen gondolják azt hogy megérdemeltem!

2022. jún. 17. 06:00
 26/30 anonim ***** válasza:
79%
Sztem neked nem kellett volna házasodnod, mert érettségi szinten egy 17 éves kissrác szintjén vagy. Bambulod a nőket, ösztönállat módra viselkedsz, nyfogsz, mert BIBIS a lábad... felnőtt férfi nem így viselkedik. Tudja kontrollálni az ösztöneit és nem nyavalyog aztán.
2022. jún. 17. 11:14
 27/30 anonim ***** válasza:
80%
Istenem...mekkora csicskq vagy :D
2022. jún. 17. 14:09
 28/30 anonim ***** válasza:
75%
Tudod van az őszinteségnek egy egészséges határa. Persze a fiatalok holt szerelmesen még azt hirdetik, hogy még a gondolataidat!!! is meg kell osztani a pároddal. Ez azért később már nagyon nem így van. Nőként én is megnézek néha férfiakat. Olyan is volt ,hogy egy munkahelyemen /más részen/ dolgozó kollégáról azt gondoltam 10/10 meg még szórakoztató is! Ezeket a gondolataimat itthon nem osztottam meg a férjemmel! Minek is okozzak neki fájdalmat, magamnak kellemetlenséget?
2022. jún. 17. 15:29
 29/30 A kérdező kommentje:

Az oké hogy magadtól nem mondod el a férjednek.Én se mondtam volna el a sztorit, ha nincs belőle baleset.De így hogy fájós bokával értem haza azonnal kérdezte mi történt.Onnantól kezdve döntés elé állított hogy hazudok, vagy nem.Neked nem volt ilyen döntéshelyzet.

2022. jún. 17. 17:12
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkora kamu mint a ház :D
2022. jún. 18. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!