Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Miért viselkedtek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért viselkedtek így egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Sokat beszélgettünk, érdeklődött a dolgaim után, ha vmi történt vele azt kérdés nélkül újságolta :D , udvarias volt, sokszor bámult engem, ha poénkodott akkor mindig rám nézett, nevetett a hülye vicceimen :D

Ezek alapján azt hittem érdeklem, de kb lekoptatott...

2010. szept. 19. 17:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem szegedi vagy véletlen?
2010. szept. 19. 18:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Én már jártam így, hogy nem tudtam mit kellene írnom, így "alszok rá egyet, majd holnap válaszolok" alapon eltelt két és fél hét. Akkorra már tudtam mit kéne válaszolni és hogyan, de 2 és fél hét után valahogy kínos volt írni, így elmaradt a dolog.

Azért jó tudni, hogy néha mi, fiúk is vagyunk annyira érthetetlenek, mint ti, lányok nekünk. :)

2010. szept. 19. 18:43
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A fiú 18, én 20 vagyok. (De ő a korához képest elég komoly gondolkodású. Jó mondjuk vannak hülye dolgai :D de a kortársaihoz képest tényleg komoly)

Tuti megkapta a levelet, mert iwiwen látszik ha elolvasta. Igaz eltelt 4 nap mire belépett, akkor nem olvasta el. Aztán megint pár nap mire elolvasta. De amúgy csak annyit kérdeztem sikerült-e neki az állásinterjú. Mondjuk akkor már tudtam hogy sikerült, csak kellett valami ürügy. :D És ő is tudta, hogy én tudtam hogy sikerült :D Lehet úgy volt vele, hogy minek írja meg ha már tudom...

Nem vagyok szegedi.

És igen, a fiúk is elég érthetetlenek. És akkor a nőkre mondják, hogy nehéz rajtuk kiigazodni :/

2010. szept. 19. 20:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Az ilyeneken akadok ki !

Én kb 8 lánnyal jártam így és egyik sem fogta fel hogy csupán barátkozni akarok a lányok miért ilyenek miért nem képesek elfogadni hogy van valaki aki egyes lányokkal csak barátkozni akar...

2010. szept. 29. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Velem is volt már ilyen...

Egy fiúval nagyon jóban voltunk az egyik táborban....Sétáltunk,smároltunk,aztán a tábor után amikor írtam nek sohasem válaszolt...

Nagyon utálom!

És megértelek,ha te is

2010. szept. 29. 14:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha csak egy állásinterjúról volt szó és már te is tudtad az eredményt amikor kb 1 hét után felment, akkor persze hogy nem írt vissza :) Akkor már elkezdhetnél gondolkodni, ha olvasás nélkül törli. Nem értem hogy hogy jutott eszedbe erről hogy le akar koptatni :)

15/f

2010. szept. 29. 15:18
 17/18 anonim ***** válasza:
mondd neki hogy szívesen lecumiznád, akkor biztos veszi majd a lapot!
2010. szept. 29. 15:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát ha nem írtál neki és nem válaszolt, akkor ne csodálkozz!

:)

2010. szept. 29. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!