Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mikor viselkedtek így egy lánnyal?
Egy srác a suliban úgy 1 hónapja mindig köszön, néha odajön, leül mellém. Van olyan, hogy csípkelődik, piszkál, keresi a társaságom..
Közös órákon mindig néz, ha odanézek sem veszi le a tekintetét. A folyosón sokszor végigmér, mikor közeledek, és ha társaságban is vagyok, mintha csak engem látna, csak nekem köszön, egy nap akár többször is.
Mikor 4esben beszélgettünk (+2 ismerős barátnőm), mikor valamelyikükhöz beszélt a srác, akkor is végig engem nézett.
Ha pl. folyosón is összefutunk, akkor ugye köszön, és mikor a szemét nézem, akkor néha elkapja a tekintetét..
Szerintetek? Nem akarom magamnak bebeszélni, hogy esetleg tetszem neki, mert lehet, hogy csak haverkodik.
Ti mikor viselkedtek így egy lánnyal?
17
az én barátom is így viselkedik egy jópár havernőjével
és nem akar tőlük semmit
ez csak játék
N.Ádám válasza
még a vak is látja h tetszel neki:)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!