Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne azt megelőzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne azt megelőzni hogy ne x év mulva szakitsak, hanem hamar múljon el a szerelem, már az első problémáknál?

Figyelt kérdés

Visszatekintve az eddigi kapcsolataimra már vagy az első hónapokban/félévben dobnom kellett volna, vagy eleve össze se jönni vele.

A hatalmae red flagoknál miert nem mulik el a szerelem helyből hogy jozanul tudjon ítélni az ember?

Pelda elkezdtunk jarni 3 honap mulva kibukott hogy tarskeresozik mögöttem. Nem, nem szakitottunk hanem veszekedes megbeszeltuk kiregisztralt korrekt volt hozzam.

Jártunk 4 évet azalatt a 4 év alatt végig érezni lehetett, hogy nem szerelmes csak szeret, hogy bármikor elhagyna, hogy ha velem is tervez, akkor sem velem fog megöregedni, ebben a kinban ment el 4 évem es szakitottunk.

Ergo már a 3.honapban szakitani kellett volna, de nem, nekem kellett a sok 4 évnyi szenvedés még ahhoz, hogy feladjam.

Es ez. Nekem állandoan kellenek a kínok "pofonok" sorozatban sokáig ahhoz hogy kilépjek, ahelyett hogy már az elején kiléptem volna!

Az első pofonoknál miert nem jozanodik ki az ember a szerelemböl?

#gyorslezárás
2022. jún. 15. 09:04
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Ha lenne erőd szakítani, idővel elmúlna a szerelem is. Nyilván nem lenne 4 évig kínlódás a szakítás miatt. Csak rajtad múlik.
2022. jún. 15. 09:10
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem értékeled önmagadat eléggé. Ha fontosabb lenne az életed meg az éveid, mint az a hülye farok, akiről már most tudod hogy rossz neked, nem okozna problémát legalább annyira kijózanodni, hogy szakítani tudj. Az a baj hogy lesöpröd magad az asztalról. Kicsit több egészséges önzésre lenne szükséged. Lehet, hogy pont azt hozza majd meg neked, hogy eleged lesz abból, hogy mennyi mindent elvettek már tőled, és következő alkalommal már "harapni" fogsz, ha valaki megint az éveiddel játszana.
2022. jún. 15. 09:14
 3/29 A kérdező kommentje:

Lenne erőm HA nem lennék szerelmes!

Nem értem hogy az első "sokknál", csalódásnál hogy nem térek én észhez?

2022. jún. 15. 09:14
 4/29 A kérdező kommentje:
Miért hiszek, miért nézem el, miért bízom a másikban miután csalódast okozott?
2022. jún. 15. 09:15
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

1-es válaszoló voltam. 1,5 év se veled-se nélküled kapcsolat, eljegyzés, közös gyerekezős hétvégék után jöttem rá, hogy társkeresőzik. Abban a pillanatban kirúgtam, letiltottam. A szerelem is elmúlt hamar, megutáltam ettől a becsapástól.

Azóta férjnél vagyok és boldog.

2022. jún. 15. 09:16
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Bízni kell magadban, h szakítás után találsz jobbat.
2022. jún. 15. 09:45
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Senkinél nem múlik el szerintem a szerelem, amikor szembesül egy ilyennel. Mármint teljesen biztosan nem. Egyszerűen ezek az emberek, akik képesek ekkor szakítani, úgy vannak vele, hogy a saját boldogsaguk fontosabb, mint az, hogy most szeret egy olyan embert, aki meg sem érdemli.

Egyszerűen bátrak meglepni a szakítást.

Jó dolog egy kapcsolatban a szerelem, de szerintem legalább ennyire kell fejjel is benne lenni pont azért, hogy tudj egy határt szabni egy kapcsolatban akkor is, ha majd’ meghalsz a másikért.

24N

2022. jún. 15. 09:48
 8/29 A kérdező kommentje:
De ésszel én simán kilépnék. De a szerelem meg fogva tart :(
2022. jún. 15. 10:02
 9/29 A kérdező kommentje:

Aki szeret az valamiert hinni akar bízni akat a közös jövőben, meg stb.

Az lenne jo ha a szerelem elmulna egy pillanat alatt mikor csalodik az ember.

2022. jún. 15. 10:03
 10/29 anonim ***** válasza:
Na én pont ezért nem akarok sohatöbbé szerelmes lenni. Keresek valakit, aki szerelmes belém, én nem szenvedek sohatöbbé.
2022. jún. 15. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!