Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenki engem hibáztat?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy csávóval, tudtam róla hogy van barátnője..Csávoval megebszéltük titokba tartstuk. de ő mégis elmondta csajnak. és most csaj nekem dumál h mekkora egy k*rva vagyok stb. és szakitottak. jo lehet h hibás vok énis. de nem én másztam rá a csávora, és nem én csaltam meg a csajt.. hogy mindenki engem okoljon.2010. szept. 19. 16:50
11/14 anonim válasza:
Akkor is részt vettél benne, és nem volt benned annyi női szolidaritás, hogy figyelmeztesd a barátnőt, milyen pasival jár.
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem az ő dolga, ráadásul a végén lehet el se hitte volna a csajnak, és még őt k.rvázta volna le. Sajnos a szerelmes nők ilyenek. Igaz ez nem ide tartozik, de én a barátnőmet világosítottam fel arról hogy a pasija megcsalta (nem velem), a vége persze az lett hogy a pasijának hitt, mi meg nem voltunk barátnők többé.
Szerintem ilyen helyzetben mindig könnyű a 3. felet hibáztatni, de igazából a pasi volt a szemét, hisz ő csalta meg a barátnőjét. Persze nem szép dolog hogy belementél, de ha a pasi kezdeményezte, akkor nincs miről beszélni. Aki ezért téged okol, hát az elég primitív lehet.
13/14 anonim válasza:
Egy próbát megér a figyelmeztetés, főleg ha barátnők sem vagyunk. Ha nem hisz nekem, megnyugszom, hogy én mindent megtettem.
14/14 anonim válasza:
Persze, nagyobb a felelősége a fiúnak, de azért te is hibás vagy. Megcsalni valakit nem erkölcsös, de az sincs rendjén, hogy ha tudod, hogy van csaja, és nem érdekel. Mindketten épp úgy hibásak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!