Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/32 anonim válasza:
Egy biztos: neked se ártana egy alapos kivizsgálás.
22/32 A kérdező kommentje:
*az áldozatra való felelősséghárítás a bántalmazás része, ahogy a társadalmunk is teszi azt"
2022. jún. 14. 14:08
23/32 anonim válasza:
Ne az elméletet olvasgasd és a magyarázatot keresd. Ne őt akard megmenteni, hanem magadat. Jó messze menj tőle.
24/32 anonim válasza:
Nekem volt ilyen párom. Kiderült hogy pontosan ő csalt meg engem. Repült is
25/32 A kérdező kommentje:
Ugy könnyű. De az én párom maxon hű.
2022. jún. 15. 07:01
26/32 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Simán félrelépnek a betegesen féltékenykedők is.
27/32 A kérdező kommentje:
Ő már csak attol is retteg ha epohogy bizalmatlan vagyok.
Az elso az hogy ha nem bizom benne majd keresek mást vagy a bosszu vagy bármi. Rendkivul sokat fektet abba hogy bízhassam benne.
2022. jún. 15. 09:19
28/32 A kérdező kommentje:
Gyakorta elmondja hogy lehet néha bunko de soha nem lenne velem szemét, aljas. Ez nem ő.
2022. jún. 15. 09:20
29/32 anonim válasza:
Minél többet írsz, annál egyértelműbb, hogy neked is kellene egy pszichiáter. Ja, és nem kellenek a béna idézetek, te nem a társadalom áldozata vagy, hanem a saját hülyeségedé.
30/32 A kérdező kommentje:
Zaklatásnak elem meg az allando feltekenykedését. Erre kerestem volna megoldást. Ezt szerintem minden egeszséges epelmejű egyforman zaklatásnak élné meg.
2022. jún. 15. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!