Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szinte napi szinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szinte napi szinten rákeres egy volt szerelmére. Szerintetek felhozzam neki ezt valahogy?

Figyelt kérdés
A lány között és közte nem is volt semmi, még egy csók se, csak nagyon szerelmes volt(?) belé. Egyszer megnéztem az üzeneteid és láttam, hogy egy nagy veszekedés után, amikor már úgyis volt, hogy szakítunk ő volt az első ember akire rá írt, hogy vége van a kapcsolatának és találkoznak-e. A nő egyébként teljesen ignorálja. Egyébként sokáig minden nő után koslatott még akkor is amikor mi már össze jöttünk és beszéltünk erről és róla is (több verset is írt neki, persze nekem nem), de azt mondta, hogy ő kellemetlenné vált számára és nem akar tőle semmit. Akkor miért keres rá állandóan? Nem tudom mit csináljak...

2022. jún. 11. 07:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is a szamár vagy sajnos, mert a ló ignorálja.
2022. jún. 13. 13:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Vegyed végre tudomásul, hogy sosem Te leszel neki az igazi. Téged csak rezervaként kezel, hiába mond aranyos ígéreteket.

Fiatal vagy, első szerelmedről van szó, nincs kellő tapasztalatod. Ezt nem lenézésképpen, hanem jóindulatú figyelmeztetésként írom, hiszen régen túl vagyok a nyugdíjkorhatáron.

Hangsúlyozom: ne higgy a mézes-mázos szavainak, mert biztos, hogy csalódni fogsz. Ha nem egy hónap múlva, akkor pár év múlva, amikor (talán) gyerekekkel is - magadra hagy...

Ffi.

2022. jún. 18. 07:29
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Előttem már sokan leírták…. Az normális dolog lenne szerintem, ha pár havonta lecsekkolna egy ex barátnőt, akivel mondjuk éveket voltak együtt. Ez akar megszokás is lehet, vagy tudni akarja. De ez, hogy egy plátói szerelmet folyamatosan nézeget, sok. Lehet, hogy már berögzült neki, mániákussá vált. Biztosan nagyon akarta azt a lányt, akivel nem jött össze így ismerkedni kezdett. Szimpatikus voltál neki, összejöttetek, lehet hogy beléd is szeretett. De a másik akkor is ott van a fejében szerintem…miért nem kapta meg, vagy talán még mindig rá vágyik. Ülj le vele ezt megbeszélni, kösd a lelkére, hogy legyen őszinte mert a kapcsolat a tét. Ha nem mond igazat is látni fogod hogyan nyilvánul meg a másikról. Ha csak egy intő jelet is látsz, engedd el még ha nehéz is. Senki nem azt érdemli, hogy csak “felesleges második” legyen a saját kapcsolatában.
2022. jún. 18. 07:40
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy lenne normális dolog csekkolgatni az exét. Ha nem maradtak olyan kapcsolatban, hogy amúgy tudja, hogy éppen mi van vele, akkor engedje el a dolgot. Minek nézegeti? Az pontosan azt jelenti, hogy még nincs túl rajta. Az, hogy egy évben 1x ránéz, mert eszébe jut, az még ok lehet, de ha már ez szokássá alakul, akkor a legkevésbé sem oké
2022. jún. 18. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is nézem a plátói szerelmem...
2022. jún. 19. 01:37
 16/18 anonim ***** válasza:
83%

Nézegeted a plátói szerelmed ténykedését, de mellette van barátod?

A kérdező írja, hogy a barátja teszi ezt, tehát a kérdező mellett vissza-visszatekint az exeire.

Gondolom, hogy kettőtök esete ebben eltér. Te talán keresed az újat, de addig is jól esik a plátói, mert kellemes élményeket égreszt (ha voltak).

2022. jún. 19. 07:56
 17/18 anonim ***** válasza:
48%
Egy szóval nem irtam h mellette van barátom. Csak h én is ilyen vagyok, h nézegetem. Trermészetesen a válasz ki is van nullázva :))))
2022. jún. 19. 10:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Bizonyára nem vetted észre a mondatom után a kérdőjelet, ami azt jelenti, hogy ezen kívül is van barátod?

Ha nincs, akkor semmi kifogásolni valót nem találok abban, hogy nosztalgiázol, habár inkább afelé fordulj, hogy ne az elérhetetlent kergesd, hanem lépj a realitások talajára.

Megengedem, hogy a mondatom félreérthető volt. Elnézést.

2022. jún. 19. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!