Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szinte napi szinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szinte napi szinten rákeres egy volt szerelmére. Szerintetek felhozzam neki ezt valahogy?

Figyelt kérdés
A lány között és közte nem is volt semmi, még egy csók se, csak nagyon szerelmes volt(?) belé. Egyszer megnéztem az üzeneteid és láttam, hogy egy nagy veszekedés után, amikor már úgyis volt, hogy szakítunk ő volt az első ember akire rá írt, hogy vége van a kapcsolatának és találkoznak-e. A nő egyébként teljesen ignorálja. Egyébként sokáig minden nő után koslatott még akkor is amikor mi már össze jöttünk és beszéltünk erről és róla is (több verset is írt neki, persze nekem nem), de azt mondta, hogy ő kellemetlenné vált számára és nem akar tőle semmit. Akkor miért keres rá állandóan? Nem tudom mit csináljak...

2022. jún. 11. 07:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Régóta tart a kapcsolatotok? De ami fontosabb: hosszú távon te ezt akarod?

A versírás a legkevesebb, de hogy egy vita után egyből más nőhöz szalad, nekem nagyon intő jel. Nyilván ha szerelmes vagy, nehéz szakítani, de gondolkodj egy kicsit azon hogy mit akarsz, aztán ha több ilyen van/nem változik semmi én lépnék a helyedben.

2022. jún. 11. 07:35
 2/18 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve, hogy össze jöttünk. Nem akarom ezt egyáltalán. Nekem ő az első kapcsolatom és nagyon összeforrtunk. Nehéz lenne szakítani, már többször akartam, de ő mindig meg akarja oldani és könyörög.
2022. jún. 11. 07:44
 3/18 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem te csak másodhegedűs vagy ebben a történetben. Az a csaj kellene neki, aki viszont ignorálja, így viszont van helyette kivel szexelni... Én már réges-rég kivágtam volna, legkésőbb akkor, amikor a kapcsolatunk ALATT koslat más nők után. De legeslegeslegeslegkésőbb akkor, amikor megláttam, hogy a veszekedésünk után a csajjal akart vigasztalódni.

Szóval te csak egy pótlék vagy. Biztos, hogy ennél többet érdemelsz.

2022. jún. 11. 08:00
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Mert olyanokat mond, hogy bárcsak találkoztam volna az anyukájával (nemrég halt meg), hogy neki én vagyok a legboldogabb kapcsolat az életében, hogy ő eddig mindig magányos volt és alig élt, de jöttem én stb. Mondana valaki ilyeneket, ha nem gondolja komolyan...
2022. jún. 11. 08:15
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy mondana. Mondani bármit lehet. Szerintem szimplán kapcsolatfüggő az illető, örül, hogy te horogra akadtál, de ha az a csaj írna, hogy mostantól az övé akarna lenne, ugrana...
2022. jún. 11. 08:19
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Ha egy csaj ignorálja, akkor biztos, hogy a pasiddal valami nem stimmel, kattant szerencsétlen. Lerázták, és még utána sokáig koslatott(tehát zaklatta) a másikat, és szerinted ez oké? Én addig húznék a közeléből, amíg lehet.

Az, hogy másodhegedűs vagy, ahogy írták, kevésbé zavarna, mint az, hogy egy instabil zaklatóba zúgtam bele. Itt kell bekapcsolnia a vészvillogónak, hogyha szexi is, kedveled is, de nem oké vele valami, ott kell hagyni.

2022. jún. 11. 08:20
 7/18 anonim ***** válasza:
9%
Helyedben ugyanazt csinálnám, hátha észreveszi magàt
2022. jún. 11. 08:57
 8/18 anonim ***** válasza:
97%

Csak kihasznál.

Neked csak mond dolgokat, a másik nőnek pedig bizonyít is.

Milyen érzés, hogy folyamatosan bizonyítani kell a “parodnak”, hogy te vagy a jobb? Ezt akarod ?

Az, hogy egy év után itt tart a kapcsolatotok, egyáltalán nem normális. Ez az egész helyzet évek után sem lenne normális.

2022. jún. 11. 09:33
 9/18 anonim ***** válasza:
96%
Kérlek szépen ne alázd meg magadat. Adj magadnak lehetőséget arra, hogy olyan férfival legyél, akinek te vagy a mindene, aki nem néz más nők után, aki minden áldott nap arra vár, hogy haza mehessen hozzád. Dobd ki ezt a srácot, ennél biztosan sokkal jobbat érdemelsz.
2022. jún. 11. 09:47
 10/18 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem se jó vele maradnod

Nincs túl azon a csajon, sose lesz talán. Gondolj bele, ha visszaírt volna neki a lány, akkor lehet, hogy lelép vele.

2022. jún. 11. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!