Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha zavarnak a párom nő barátai?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nincs jogom szólni, mert az én legjobb barátom is fiú, viszont mi soha nem voltunk egymás esetei. Ezzel szemben a párom barátai olyan nők akik régen barát zónába rakták, de mióta együtt vagyunk érdekes módon állandóan nyomulnak. A csinos boltos lányok akiket sokszor meghiv egy kávéra ha vásárol, a szexi 40es nő az utcából akivel a szemem láttára flörtöl, de hát már 12 évesen is szerelmes volt belé náluk ez csak poén.

És szerinte ez tök normális, mert falun ilyen közvetlenek egymással az emberek. Ezért ő is kedved és segítőkész. (persze legfőképpen azzal akit vonzónak talál).

Zavarnak ezek a dolgok de nem akarok miatta vitázni, mert lehet hogy csak az önbecsülési gondjaim miatt zavar hogy szép nők veszik körbe.

24/L

30/F

2022. jún. 10. 05:54
 1/6 anonim ***** válasza:
7%

Nincs kultúrád. Nézz egy kis Kisváros-t. A nyomozó történetevel

Párhuzamos történet a patikusnő fonala, akinek számos kapcsolata volt a városban ( a honvéd parancsnok, az agglegény nyomozó, meg ki tudja még), de mindegyik baráti, tisztelői kapcsolatban maradt vele.

Neked vannak komplexusaid. Akinek minimális önbizalma van, abban föl sem merül. Ugyanis, ha bármelyikükre komolyan gondolna, akkor közülük házasodik és nem veled.

Fölöslegesen generálsz magadnak mesterséges problémát. Ha ki is mutatod irántuk a féltékenységedet, na, akkor fogod magad megalázni, nevetségessé tenni.

A párodnak előtted is volt élete, amit visszamenőleg nem tartozik neked semmisnek tekinteni. Akivel addig is haver volt, az is marad. Normális esetben.

Én például ott voltam az exem lakodalmán a párommal, és ő is a miénken.

Persze, ez akkor érvényes, ha a párod haver velük, és nem főlrt cimbik, akiket tapiz, markol, mert egy másik kategória. Én az átlag intelligencia szintről beszéltem.

2022. jún. 10. 06:09
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Van aki csak akkor lesz értékes egy "barát" szemében ha megérkezik egy rivális, Akkor felértékelődik a szemükben a férfi és elkezdenek rá hajtani.
2022. jún. 10. 06:42
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell túlgondolni szerintem. Nekem is mindig voltak és vannak is nő barátaim. Páromat nem zavarja,pedig régen ő is egy volt közülük 😅 persze amikor összejöttünk egyedül voltam!
2022. jún. 10. 07:16
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem normális, hogy flörtöl velük. Most meg csak ezt, aztán a szomszédban ébred majd az egyik reggel.

Basszus, sosem értettem, hogy miért nem szól, ha valakinek baja van valamivel, ráadásul tok JOGOSAN.

Mondjuk a férfiak alapból nem barátkoztak nőkkel, csak ha akarnak valamit. Legalábbis felnőtt korban.

Létezhet barátság fiú és lány között, de férfi és no között nem, csak akkor, ha már gyerekként jóban voltak, mert akkor ugye meg nem kavart be az, hogy szexualitás alapján választottak barátot.

Mindenképp beszélj vele, de ez változni nem szokott. Úgyhogy vagy elfogadod, hogy mindenkinek teszi a szépet (NE), vagy pedig elhagyod (AMI A JÓ DÖNTÉS LENNE RESZEDROL).

24N

2022. jún. 10. 07:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom ne hívogasson kávéra boltos kislányokat. Nem kell flörtölni. Vagyis persze, flörtöljön, csak akkor nélkülem fog élni.
2022. jún. 10. 09:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja hogy flörtölget afelett elsiklottam,az tényleg sok szerintem is!
2022. jún. 10. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!