Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavarna, ha a barátotoknak lennének lány barátai is?
Nem. Nekem is vannak fiúbarátaim. Nyilván vannak határok, amiket nem jó ha átlép a másik de alapvetően én nem tartom ezt ördögtől valónak csak helyén kell tudni kezelni.
Nekem az ellenkező nemű baráaim nem vonzóak. Ez nem jele ri azt hogy csúnyák, mert amúgy sikeresek a csajoknál de nekem nem az eseteim és én se nekik. Szeretem őket mint embereket de személyiségre sem teljesen olyanok mint akik belőlem szikrát váltananak ki. Nincs kémia nincs semmi, csak kedveljük egymást emberileg.
Én amondó vagyok, hogy ha jól kijössz valakivel, tudtok beszélgetni, tudtok hülyéskedni, segíteni a másiknak, megértitek egymást stb stb akkor nem mindegy hogy milyen nemű a másik? Nekem de.
Baratkozzon ferfiakkal.
Vagy ha mindenaron novel szeretne, ugy egy laza 40-nel idosebbel lelkitarsuljon.
Az exemnek sok lánybarátja volt, ezek egy jó része az exei voltak.
Rossz vége lett, így szkeptikusan állnék a dolgokhoz :/
Egyáltalán nem zavar.
Neki vannak fiú és lány barátai, nekem is vannak fiú és lány barátaim. Nyilván vannak határok (nem ülök a fiúk ölébe, ő nem táncol a lányokkal), de ezek számunkra magunktól értendő dolgok.
22/L
Nem "lennének", hanem vannak. Kifejezetten díjazom, hogy ő nem az a fajta ember, aki a nemiszervet nézi a másikban és simán képes mindenféle hátsó szándék nélkül barátkozni, haverkodni nőkkel és férfiakkal egyaránt. Így szocializálódott, neki ez a természetes. Én is ilyen vagyok, csak nőben.
Ami nem fér bele egy barátságba akkor, amikor párkapcsolatban vagyok az ugyanúgy nem fér bele, ha szingli vagyok, ennyire egyszerű az egész.
A féltékenységet pedig pont ugyanannyira elítélem egy kapcsolatban, mint a hűtlenséget, egyiket sem vagyok hajlandó elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!