Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok hasonló helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Olyan beszélgetés történt/ elejtett mondatokat hallottam ami komolyan érinti a kozos jövőnket.

Most épp egy utazás előtt állunk, de mivel ezek fajsúlyos dolgok, így utazás előtt nem akarok vitát, vagy elrontani az utazást.

Ti utaztatok már el úgy h " elnapoltatok" egy komolyabb beszélgetést csakhogy ne az utazást rontsa el?

2022. jún. 9. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nem lehet, hogy utazás előtt megvan a békülés is?
2022. jún. 9. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én olyan vagyok,hogy agyalok gyűlik gyűlik és kirobban belőlem. Ezért nem szeretem az ilyet halasztani, rögtön kimondom. 8nap múlva mi is repülünk hugommal és a sógorommal, jegy megvéve de ha összebalhéznánk simán lemondanám.

Másik esély az esetetekben,hogy a gond elhárúl az x nap alatt még oda vagytok.

2022. jún. 9. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

En már napoltam el.

Éjszaka tudatosult bennem hogy en befejeztem. De ugye ejszaka nem akartam sem balhét sem elpakoltatni, meg drámákat sem

Másnaptol meg nonstop kötelezett vele lenni(valoszinu tudta jol mi van) azaz nem tudtam volna megoldani, hogy elmenekülök tőle.

Igy azokat a napokat is ki kellett bírnom jopofával vele.

2022. jún. 9. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne halaszd el
2022. jún. 9. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhalasztod, akkor viszont egész nyaraláson ezen fogod magad rágni.
2022. jún. 9. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Ma állj elő a mondandóddal.
2022. jún. 10. 10:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Még kell hozzá pár infó mert egyelőre ezek csak sejtések
2022. jún. 10. 10:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Hiába halasztod el, az már el van rontva, mert nem fogsz tudni nem gondolni rá. Megmérgezi az egészet.
2022. jún. 10. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!