Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire avatod be a párod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire avatod be a párod a te családod ügyeibe?

Figyelt kérdés

Persze ahol már több éves ( 5 év feletti) a kapcsolat és együtt éltek, de nem vagytok még házasok.

Mennyire mondod el esetleg a te családod gondjait vagy ezzel kapcsolatos dolgokat?

Volt amit nem mondtál el?

2022. jún. 9. 10:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
csak akkor mondom el ha úgy érzem érdemes elmondani mert komoly a kapcsolat.
2022. jún. 9. 11:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindent tud. Alapból 99%-ban ott van ő is a családi összejöveteleken, szóval ugyanúgy hallja a dolgokat mint én. De mondjuk mi nem is vagyunk valami balhés vagy nagy titkokat rejtegető család, nincs mit titkolnom előle.
2022. jún. 9. 12:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindenbe beavatom.
2022. jún. 9. 12:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hiszem nagyon szerencsés vagyok, mert fogalmam sincs milyen olyan családi dolog lehet, amit nem lehet megosztani bárkivel. (Sima haverokkal is akár.)

Ilyenek vannak, hogy tesóm egyetemre megy, szülőket előléptetik, másik tesó becsajozik, lesz új kocsi/ház stb. Nyilván ha valaki családtag megoszt egy titkot velem nem adom tovább de ez nem családi ügy, többnyire a család többi tagja sem tudja. (Pl ki tetszik a gimis hugomnak)

Szóval én kb bárkinek barmit elmondok a családomról. Sőt kb folyamatosan szállnak meg nalunk vendégdiákok, szóval full idegenek is hallják/látják a család dolgait. Nem kerültem még ilyen helyzetbe.

Azt hiszem elmondanám, ha engem érint és nem más titka/nem kértek meg külön arra, hogy ne adjam tovább/ bármi más indokolja, hogy ne adjam tovább.

2022. jún. 9. 14:22
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos túl sokat. Feleségem a családja összes problémáját elmondja nekem. Már nagyon nem bírom ütődött családjáról hallani.
2022. jún. 9. 14:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Általában elpanaszolom az aktuális dolgokat, de a gyerekkoromról és a vonzatairól nem beszélek vele.
2022. jún. 9. 14:53
 17/21 A kérdező kommentje:

Nekem még nem mondta, csak anyámék előtt szolta el magát ilyen témáról,mert látszott rajta h ráeszmélt h elszólta magát.

Ök kérdeztek engem h mit tudok, mondtam semmit.

Vlmi olyasmit mondtak h vkit ki kell fizetni az anyjáéknak és össze kell fogni. Vlmi tulajdoni dolog a ház kapcsán ahol laknak a szülei.

Félek h ki fogják használni őt.

Mert anno azt mondták h apu vesz neked kocsit miután meglett a jogsija h tanuljon. Aztán kiderült anyja elintézte a hitelt és ott cirkuszolt a bank előtt h nem akarta felvenni barátnőm,aztán felvette.

Igaz h övé lett a kocsi,de ő is fizette holott ő még nem akart hitelt.

A butus azt hiszi h ha ad jobban szeretik a szülei

2022. jún. 9. 15:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Aha... szóval belerángatták valami hitelbe ház, autó kapcsán is. Klassz.
2022. jún. 9. 15:34
 19/21 A kérdező kommentje:

A kocsi hál istennek nem nagy összegű volt.

Ekkor még csak 1,5 éve voltunk együtt, tervezve az összeköltözést.

Akkor majdnem ott hagytam mert nem értette meg h ha felveszi az rám is hat így összeköltözéskor mert olyankor nem az az első h kocsit veszünk..

2022. jún. 9. 16:11
 20/21 anonim ***** válasza:
OOo.. Nem. Neked semmi közöd nem volt hozzá. Ha meg nem is nagy érték, akkor mit hisztérikáztál?
2022. jún. 9. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!