Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek ha a párotok túl sokat beszél nőkről?
Lehet, hogy egy kapcsolatba mindent meg kell beszélni, de szerintem ő át esik a ló túl oldalára.
Nem akarom tudni milyen nőkkel kavart előttem, hogy kivel jött volna össze ha én nem vagyok.
A boltos nő a kamasz kori nagy szerelme, de még mindig jó milf, sokszor vesz is neki egy csokit.
Meg mutatja kik írnak rá, kik jelölik be, melyik exe akarja vele újra kezdeni.
Ha meglátunk egy jó nőt az utcán nem csak hogy ki esik a szeme, hanem még meg is jegyzi hogy de jó segge vagy, vegyél már te is ilyen nacit, vagy csináltasd meg így a hajad.
Szerintem ez már inkább bunkóság mint normális őszinteség,de nem akarom túl reagálni, még csak fél éve vagyunk együtt.
27/N
33/F
Teljesen igaza van a 19-esnek.
Ki becsüli azt az embert, aki saját magát nem tiszteli? Ez alatt nem azt értem, hogy rosszul bánnak az ilyen emberrel, hanem egyszerűen nem lehet felnezni egy ilyen emberre vagy csodálni, aki kutyába sem veszi magát.
Részben egyetértek azzal, hogy ha magadat nem tiszteled, más sem fog.
Viszont ez nem javít azon a tényen, hogy a párod egy bunkó paraszt. Egy normális ember nem fog így viselkedni senkivel csak azért, mert megteheti. Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!