Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek a párotok tancpartnerere ha társastáncra járna?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 17:52
1/16 anonim válasza:
Én pont ismerek olyat, aki a társastánc-partnere miatt hagyta el a pasiját :D
2/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen lenne a viszonyuk. Ha egyértelműen csak baráti, akkor nem, hiába táncolnak együtt rendszeresen.
4/16 anonim válasza:
Gondolom elottem már lejátszották egymás kozt azt hogy összejönnének e, es valszeg nem, ha en kerultem a képbe mégis.
Igy nem.
De ha kesobb lett tancpartnere azaz amikor már járunk es nem elottem, akkor még ezt le fogják játszani egymas kozott hogy felmérik a terepet, az biztos.
Aztam annak fuggvényében ők osszejonnek e vagy nem lenne a tovabbi
5/16 anonim válasza:
Féltékeny ne legyél, de tudd, hogy igen kockázatos. A táncban elég közel kerülnek egymáshoz a felek és nem fizikai értelemben értem ezt. Rendszeres, hogy táncpartnerek előbb-utóbb összejönnek. A gond abban van, hogy társastáncon mindig ugyanazzal a nővel táncol, így van idő összeszoknijuk, vonzalomnak kialakulni.
6/16 A kérdező kommentje:
Én járnék de a párom féltékeny :(
2022. jan. 3. 18:32
7/16 anonim válasza:
Járjál vele vagy felejtsd el. Mindig konfliktus lesz. Vagy cseréld le öt!
9/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a kapcsolatuk és hogyan táncolnak. Még egy túlfűtöttebb típusú táncnál (pl. rumba vagy csacsacsa) is van az a típusú táncolási stílius, aminél egyértelmű, hogy ez csak technika, meg amikor ott izzik a másik szemében a vágy, és kb. letaperolják egymást.
10/16 anonim válasza:
Én is járnék a férjemmel de utál táncolni. Azt meg nem engedi hogy mással menjek pontosan azért mert féltékeny tipus. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!