Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulóra a vacsorameghívás a nő vagy a férfi "dolga"?
hát kérlek 10-es,
1. ezt általánosításnak nevezik, és már meg is bukott az elméleted, hiszen pont fölötted írta valaki, hogy náluk a férfi szervezi a programokat
2. szép is lenne, hogy a tűz életben tartása csak annyiból állna, hogy elmennek-e vacsorázni egy évben 1x. mi ennél komplexebben működünk, és a ezer más aspektusnak is működnie kell ahhoz, hogy megmaradjon a tűz
3. nem, nem a nő dolga. sőt, nem is a férfié. ketten kellenek hozzá, közös munka, ugyanis egyedül aztán a fejem tetejére is állhatok, ha a másik le sem tojja
Mi 10 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok (ugyanazon a napon van a két évforduló). Vacsorázni mentünk, de megbeszéltük előtte, hogy ez lesz a program. Mindketten gondoltunk rá, hogy asztalt kellene foglalni, de végül egyikünk se tette meg. A kedvenc éttermünk nem is tudott fogadni minket, de egy másikban ugyanolyan jól éreztük magunkat...virágot kaptam Tőle, amire nem számítottam, de az ajándékot megbeszéltük, ki mit szeretne...
Szóval, a lényege annak, amit írtam: Nem érdekes, hogy meg lett-e szervezve előre, vagy spontán jött, ami jött...mi imádtuk minden percét, mert szeretjük egymást...
Azt írtad szeretnéd, ha visszatalálnátok egymáshoz, ez azért jelent valamit, főleg úgy, hogy az elmúlt 8 évben is ilyen volt a párod, tehát jó volt így egy ideig...ha már nem jó ez a felállás, nem a fogalalással van a gond, hanem a kapcsolattal...
Gondold át! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!