Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromnak néha szüksége van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak néha szüksége van néha egyedüllétre. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
40 éves nő. Nagyon önálló, és néha szeret elvonulni a világ elől. Tudom hogy mindenkinek szüksége van ilyenre, de nála valahogy másképp érzem. Ha 2 3 napot együtt vagyunk, akkor az utolsó napokban nagyon mehetnéke van. Összeköltözésre egyáltalán nem vágyik, tőlem függetlenül. Valahogy azt érzem néha rajta hogy ő teljesen jól el van a saját világában. Élete során saját magának köszönheti amit elért. Viszont a jövőjét leginkább saját magára fordítja, és nem is igazán lehet rajta azt érezni hogy "mi" lennénk a jövőben. Én vidéken lakom nem messze tőle, de ő nem is szeretne ide költözni, igaz én se hozzá mert szeretek itt élni.
2022. jún. 7. 05:50
1 2 3
 11/27 BohócKolbász ***** válasza:
17%
Akkor lehet hogy o introvertalt. Vagyis neki az a jo ha nincs vagy alig van korulotte ember. Persze a lelke melyen hianyzik neki valaki de nem mindenaron. Csak jo lenne valaki akire mindig szamithat. Bar ha 10 eve volt az uccso kapcsolata, akkor siman csak megszokta az egyedulletet.
2022. jún. 7. 07:36
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

Én introvertalt vagyok és az NAGYON nem ilyen.

Az introvertaltak is szeretnek a párjuk társaságban lenni.

Az, hogy néhány napra magányra vagyok teljesen okes és normális, én is szoktam így érezni.

Az is okes, hogy nem akar össze költözni, viszont ha neked ezek a terveid, már pedig a leírtak alapján igen, akkor nincs értelme fenntartani ezt a kapcsolatot, mert nem fog kompromisszum születni.

2022. jún. 7. 07:46
 13/27 anonim ***** válasza:
41%

Fölös ezen vitázni: introk közt is van különbség, tehát lehet, neki ez az igénye. Kell az embereknek az "én-idő". Miért a hapsik nem szoktak elmenni focizni a haverjaikkal, mikor ott van a családja, vagy épp piálni?:

[link]

2022. jún. 7. 08:15
 14/27 anonim ***** válasza:
49%
De, de nem napi vagy heti rendszerességgel és általában úgy, hogy a pár másik tagjának is programja van, hogy egyik se érezze magát egyedül, amíg a másik szórakozik.
2022. jún. 7. 08:54
 15/27 A kérdező kommentje:
Az én-idővel úgy vagyok ha már együtt élünk akkor jobban dominál, de ha nem lakunk együtt akkor törekedjünk a minőségi időre.
2022. jún. 7. 08:54
 16/27 harebell ***** válasza:
0%

#13 Az énidő nem arról szól, hogy egyáltalán nem akarok a szerelemmel összeköltözni, együtt élni, illetve hogy nem úgy képzelem el a jövőmet, hogy van mellettem egy társ, akivel együtt öregszünk meg, akivel egymáshoz tartozunk. A te példád is arról szól, hogy valaki a családja mellől(!) megy el focizni - ez nyilván egy teljesen természetes igény, hogy nem 0-24-ben vannak összenőve.

Ha valaki ennyire nem látja a saját jövőjében, hogy együtt éljen a párjával (nekem speciel a "nem szokott rajta gondolkodni" kevés lenne), én nem vesztegetnék rá több időt, ha nekem meg az a hosszútávú célom.

2022. jún. 7. 08:55
 17/27 A kérdező kommentje:
Igazából látom rajta hogy szeretné az egészet de képtelen kialakítani komolyabban kapcsolatot. Úgy mondanám hogy nem megy neki. Előttem se, és nálam se.
2022. jún. 7. 09:32
 18/27 anonim ***** válasza:
60%
Introvertált vagyok, és totál megértem.
2022. jún. 7. 09:38
 19/27 A kérdező kommentje:
Akkor mint introvertáltat kérdezlek, mit tanácsolsz nekem vele kapcsolatban?
2022. jún. 7. 11:43
 20/27 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudok tanácsot adni, én egyedül élek. Tudom, hogy ezt mások nem értik meg, azt meg nem akarom, hogy rosszul érezze magát valaki, aki szeret.
2022. jún. 7. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!