Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őt miért nem érdekli az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őt miért nem érdekli az egészsége?

Figyelt kérdés
A barátommal kb 5 éve vagyok együtt, és azóta túlzás nélkül napról napra csak hízik. Eleinte csak finoman célozgattam olyanokkal, hogy "már megint új nadrág kell?", vagy "egyre nagyobb a pocakod". Amikor láttam, hogy nem hat, akkor felvetettem, hogy közösen eljárunk konditerembe. Ő egy alkalmat bírt ki, én azóta is járok (ennek már 2 éve). Elkezdtem kicsit durvább lenni, és olyanokkal kommentálni a nasijait, hogy "nem vagy még elég kövér..". Ezeken csak nevetett kb. Lassan fél éve nem szexeltünk úgy, hogy ő van felül, mert annyira hamar kifulladt. Ma erőltettem, hogy mégis jöjjön fölém, és sokkoló volt, ami történt. A hasától semmit nem tudott csinálni, abba is hagytuk. Egyből be a fürdőbe, és ráállítottam a mérlegre. A szám láttán elpattant nálam a cérna, de végül megígérte, hogy fogyni fog. Eltelt 1 hónap, reggel mérleg, megnéztem mit mutat, és 3.8(!!) kilóval több volt. Én már tényleg nem tudom mit csináljak. Próbáltam szépen, próbáltam durván, semmi nem használt. Már ott tartunk, hogy hétköznapibb dolgokhoz is a segítségemre van szüksége. Mit tudnék tenni még? Kérlek azt ne írjátok, hogy hagyjam el, mert nem fogom. Nem is betegség okozza, egyszerűen csak reggeltől estig megállás nélkül eszik.
2022. jún. 6. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ma erőltettem, hogy mégis jöjjön fölém, és sokkoló volt, ami történt. A hasától semmit nem tudott csinálni, abba is hagytuk.

Egyből be a fürdőbe, és ráállítottam a mérlegre. A szám láttán elpattant nálam a cérna, de végül megígérte, hogy fogyni fog.

Eltelt 1 hónap, reggel mérleg, megnéztem mit mutat, és 3.8(!!) kilóval több volt."

Piszok gyorsan telik nálatok az idő, hallod! xD

Csak nekem tűnt fel az az anomália, hogy a történetedben MA a nem éppen sikeres szex után mérlegre állítottad, aztán megígérte, hogy fogyni fog, aztán eltelt egy hónap, mielőtt ugyanazon a napon este fél 8 körül kiírtad a kérdést?

2022. jún. 6. 20:50
 12/13 anonim ***** válasza:

És miért alázta meg?

"Már ott tartunk, hogy hétköznapibb dolgokhoz is a segítségemre van szüksége."

Ez már egy eléggé kiélezett helyzet, aminek igen rossz vége lehet az egészségét tekintve.

2022. jún. 6. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

nem megalázni kéne, hanem támogtni

leülni, megbeszélni hogy te szereted és az egészsége a legfontosabb és nem azért karod lefogyasztani mert undorodsz tőle

aztán pedig lefaragni mindenféle rendelésből és étteremből és együtt főzni, otthon és mértékkel enni. de amíg ő nem akarja addig te hiába

(saját példa, 35 kg volt rajtam és amíg én nem akartam lefogyni, bárki bármit mondhatott, nem érdekelt)

2022. jún. 6. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!