Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám magamban végképp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám magamban végképp eltemetni a problémákat, ha úgysem lenne értelme elmondanom a férjemnek?

Figyelt kérdés

Az intimitás teljesen megszűnt közöttünk. Nem veszekszünk, még csak vitáink sincsenek, élünk mint egy boldog család, csak sokszor én nem érzem magam jól. Nagyon kedves és rendes ember, a gyerekeket is szereti, a problémák (fogyatékkel élő gyerekek) ellenére sem lépett le, csak értünk dolgozik, szóval tényleg minden rendben van vele, de belőle eltűnt a vágy az intim dolgok iránt.

Ezt már többször próbáltuk megbeszélni, egyszer azt mondta, hogy már nem vonzódik hozzám, mert meghíztam. Próbálok ezen változtatni, de nem megy egyik percről a másikra. Utána meg azt mondta, hogy egyáltalán nincs már igénye a szexre se velem, se mással.

Az a baj, hogy én nem tudtam magam lenevelni erről és ezért néha furcsa vagyok számára. Ilyenkor kérdezgeti hogy mi a baj, de hiába mondom el, hogy mi, úgysincs semmi értelme. Az sem jobb, ha néha megszán, és szexelünk, mert neki csak nyűg én meg nem tudom magam elengedni, ha érzem, hogy csak kötelességből teszi.

2022. jún. 6. 19:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

Úgy látszik, a gyakori népe ma különösen empatikus.

Figyelj, vidd el a férjedet orvoshoz. Simán lehet, hogy valami baja van. Nem biztos, hogy olyankor megszán, lehet, hogy van egy-egy napja, amikor jobban működik a szerszám. A fáradtság is rájátszhat, lelki bajok. A pasik nem vigyáznak magukra, büszkék is, néha nekünk kell a sarkukra lépni.

2022. jún. 6. 21:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Azért szültem még, mert a leghalványabb fogalmunk sem volt, hogy baj van velük. A terhesség alatt elmentem minden vizsgálatra és szűrésre. Minden rendben volt. Születésük után is minden rendben volt. A nagynál 4 évesen kezdett el megmutatkozni, hogy valami nagyon nincs rendben, mert nem úgy fejlődik mint kéne, a kicsinél hamarabb, úgy 1,5 éves kora körül. 1 év a korkülönbség.
2022. jún. 6. 21:35
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Nehogymár azért legyen jó férj meg apa, mert felelősséget vállal a gyerekeiért ember.

Kötelessége felnevelni őket, ha már önként vállalta, nem érdemel dicséretet mert nem hagy ott téged meg a saját gyerekeit a szarban,gondolkozzál már mit beszélsz.

2022. jún. 6. 23:44
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
O nem dicséri téged és köszöni meg, hogy nem hagyod ott őket?
2022. jún. 6. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
44%

Ne itt kérj tanácsot kérdező, mert itt csak kétféle embert találsz:

- nőgyülőlő férfiakat

- és férfigyűlölő nőket

Normális ember szökőévente egyszer jár erre.

2022. jún. 7. 00:49
 16/18 anonim ***** válasza:
38%

15

Nem kell neki egyik sem, gyűlöli ő eléggé magát, azért marad ezzel a szerencsétlennel. :)

2022. jún. 7. 00:55
 17/18 anonim ***** válasza:
38%

Na most jol odamondtad neki :)

Az nem jutott eszedbe, hogy ez a "kolonc" gurigazza haza a zsetont, ami a halmozottan serult gyerekek nevelesehez kell?

38F incel

2022. jún. 7. 01:12
 18/18 anonim ***** válasza:
64%
38F Nem, az nem jutott az eszébe, ahogyan az sem, hogy talán apát is megviseli ez a helyzet, és lelkileg rottyon van, mert nem olyan könnyű feldolgozni, hogy az egészségesnek gondolt gyerekei soha nem fognak tudni normális életet élni, ráadásul egyedül tart el mindenkit. Ha fordítva lenne, és a férfi írná ki, hogy a felesége nem akar vele rosszalkodni ugyanebben a helyzetben, el lenne itt mindennek hordva.
2022. jún. 7. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!