Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy kell elképzelni?

Figyelt kérdés

Telt barátnőt szeretnék, én viszont vékony, sportos vagyok. A kettő hogy egyeztethető össze étrendügyileg? Ha azt eszi amit én, akkor fogyni fog, azt pedig nem szeretném. Ha én eszek úgy, ahogy ő, akkor én fogok hízni. Ezt sem szeretném. Az pedig nyilván abszurd helyzet, hogy én eszek egy csirkemellet bulgurral, ő pedig valami mást...

Szóval hogy lehet megtartani egy különbséget, ha találnék egy ilyen nőt?

2022. jún. 2. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ohm... Ki mondta, hogy ugyanazt kene ennetek? Mindenki azt eszik, amit akar.
2022. jún. 2. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne abszurd, ha nem ugyanazt eszitek? Pl. ha beültök egy étterembe, mindenki azt rendel magának, amit megkíván, nem? Otthon is meg lehet oldani, hogy mindenki azt egye, amit szeretne. Pl. én bármikor megfőzöm páromnak a krumplistésztát, mert imádja, de én nem szeretem, ezért főzök magamnak mást. Mi ebben olyan nagy dolog?
2022. jún. 2. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:

1.igaza van az elsonek.

2.tudod, hogy minden a kalori mennyosegen mulik? Tehat o is ehet csirket bulgurral, csak tobbet fog enni, meg te is ehetsz azt amit o, csak annyi kaloriat vigy be kb mint amit eddig is.

Arrol nem is beszelve, hogy lehet, hogy o napi 2500 kaloria mellett hizik mert nem mozog semmit, neked meg napi 3000 kaloria az igenyed az edzes mellett.

2022. jún. 2. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Agyra is gyúrhatnál kicsit.
2022. jún. 2. 21:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. nekem volt már pár barátnőm, és nincs az az isten, hogy ő többet vagy hizlalóbbat egyen, mint én, vagy hogy nassoljon/édességet fogyasszon úgy, hogy én ezt kihagyom az alakomra való tekintettel.
2022. jún. 2. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!