Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor?
Figyelt kérdés
Jelen pillanatban nem dolgozom, 2 hónapja mondtam fel a munkahelyemen. Rossz volt a pénz, viszont állandóan dolgoztam, az utóbbit neheztelte a férjem is. Most egy ismerősünk, barátunk nyit egy panziót, étteremmel. Valamelyik nap lejött hozzánk, én meg megkérdeztem nem e lenne ott munka lehetőség. Egy kisvárosban élek, nincs annyi lehetőség, na meg két ló jobban húzza a szekeret, meg nem is szeretek itthon ülni. A férjemnek viszont nem tetszik az ötlet. Így nem jó, úgyis lesz valami gebasz, habla.Elmondta a srác, napi 8 órás, bejelentett munka, nincs trükközés, a tulorát fizeti, csak legyen a munka jól elvégezve. Mondtam neki hogy én nem szeretnék ejszakázni, meg minden hétvégén oda lenni, hiszen van 2 gyerekünk, a kisebb 1 osztályos. Ezt is megértette, neki az is jó ha 8-4 ig dolgoznék hogy tudjam a gyereket rendezni, de lehet havi 1-2 alkalommal rendezvényekre kéne menni segíteni, az pedig sokáig tart. Nekem ennyi még beleférne, de a férjem ellenzi, azt mondta nem is érti hogy én miért kérdeztem meg, és akarok egyáltalán oda menni. Annyira belém adta az ideget, ma kell vissza szólnom délután, holnap kéne menjek felméri a terepet. Miért nem támogat? Nincs más opció, esetleg Spar..de azok csórik mindig nyitva vannak, ünnepkor, meg hát az is este 8 ig van nyitva. Egyszerűen Nemtudom mit csináljak, de hogy nem képes támogatni a férjem, rendesen lebeszél, ezt nemtudom megérteni. Tudom furán hangzik, de mit csináljak?2022. máj. 30. 11:52
1/3 anonim válasza:
Mondd neki, hogy akkor lehet eltartani, de aztán ne panaszkodjon és szépen fizessen mindent.
2/3 anonim válasza:
"Miért nem támogat?" ez ebből nem derül ki. Téged nem tart alkalmasnak a munkakörre, vagy az ismerősödről van rossz véleménye. Igazán mondhatnád neki, hogy kipróbálod magad, ha nem válik be, keresel majd mást. Nem veszítesz vele semmit.
Nem kellett volna felmondanod, amíg nincs meg az új munkahely. Manapság már mindenki munka mellett szerződik le az új helyre (szóban).
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen vállad el! Ne legyél kiszolgáltatva senkinek 2 gyerekkel! Van próbaidő? De ha nincs, akkor is lehúzol fél évet, aztán eldöntöd, hogy belefér-e, meg tényleg olyan tisztességes ahogy mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!