Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a páromat újra elcsabítani? 8 hónapos a kisfiunk. Neki heti 1x elég az együttlét. Többi napokon fáradt a meló miatt. Úgy érzem, nála már nem lehet olyan szintű a vágy, hiszen ferfibol van. Alapvetően szeretjük egymást. Mit gondoltok.
13 Hát ha soka munka akkor persze hogy fáradt. Most mit vársz tőle? Hogy csinálja mikor nem esik jól?
Egyébként meg ha ennyire akarod, meg van ám engedve az is hogy te mássz rá….
15: Cseréljünk. Feleségemet csak a könyvek érdeklik a szex nem. Engem meg az jobban érdekelne mint a robogó. 2 kereke van gurul, szuper :)
Nem tudom előtte hogy csábítottad el?
Mondjuk lehet nem ugyan úgy vagyok bedrótozva mint a férjed.
18: Világos. értelek. Nem tudom nem látok bele. Én 10+ év után se tudok csak úgy elfordulni. Megfulladok a hajától, de ettől még imádom :)
Én speciel szeretem ha rám mászik a párom. Mondjuk (nagyon) ritkán fordul elő. De eldobnám a táviránytót is még F1 alatt is. Te ismered a férjedet. Vagy ha még sem eléggé akkor próbáld kiismerni. Férfi maradt, csak ugye lehet olyan üzemmódba kapcsolt ahol túl éli azt amikor neked épp nincs igényed a gyerek miatt. Ez normális, de ő ebben maradt. Most én mondjak női praktikákat? Szoktál előtte lengén öltözni? Hogy tetszik a fehérnemű? Most vettem. Semmi extra de ezek a csipkék itt nagyon tetszett gondoltam neked is tetszik. Ugye milyen helyes. Mit tudom én. :) Csak odahaza csak neki. Nem kell izléstelenül, csak hogy jobban észrevegye benned a nőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!