Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drogfüggő férfiak, miért akarnak, nem függő nőket párjuknak?
Barátom is le volt csúszva mikor összejöttünk, csak engem nem érdekelt milyen es mit csinál, mivel nem is terveztem vele, csak elvoltam vele.
Egyszer mikor leszóltam hogy uristen milyen emberekkel szóbaáll, azt mondta na ezért vagy te, hogy te ezt megmondd nekem.
Saját magátol tett le mindent úgy, hogy nem is kértem tőle és nem is értettem miért változtat. De sanszos hogy a szex miatt velem, mert akkoriban alig ment neki a szex, míg ilyen életet élt.
Aztán kezdtem azt érezni hogy mintha rajtam kaoaszkodna fel es változik át egy piacképes jópasivá, sőt még én érzem magam mellette rossz nőnek, ő rengeteget keres millio barátja van, meg stb, én meg a teljes ellenkezője. Ő pasiban helyesebb mint én nőben. Elkezdtem mellette önbizalomhiányos lenni.
Sőt már nem is csak átmenetre gondolkodom vele, igy meg már tétje is van a szememben mert sajnos szerelmes vagyok pedig nem akartam.
Nem helyez rám nyomást teljesen elfogadó, de rajtam van mégis, hogy építsem már a karriert, edzek már, versenyszellemben élek mellette :(
És ez borzasztóan nyomaszt hogy ő piacképesebb nálam, es mint az energiavámpír belőlem táplálkozik, én adom neki ehhez a motivációt, de ismétlem az önbecsülésem csak megy mellette tönkre. Minél jobb pasi ő, annál rosszabbnak látom magam mellette:(
Kérdésemre egyszer párszor már írták itt, sőt mások kérdése kapcsán válaszban is lattam már olyat, hogy kiforott "készemberekkel" kellene kezdeni, nem olyanokkal akik melletted virulnak ki belőled. Mert aztán hajlamosak le is lépni ugy hogy már tökéletesítve vannak azaz más nő fogja learatni a gyümölcsét az egésznek.
Ettol is rettegek, ebben élek ma:(
Azért amiért a muzulmán férfi aki vegigzülli fiatal éveit, 30 évesen egy 18 körüli SZŰZ nőt keres....
Tudja hogy a drog tökéletlen dolog és neki a tökéletes jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!