Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent milyen időközöket,h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent milyen időközöket,hogyha valakinek kicsi a libidója?

Figyelt kérdés

Azaz milyen gyakorisági/ritkasági szintnél mondod hogy: ez kicsi libidó???

Így értem pl kicsi libidó: heti 2, heti 1, vagy 2 heti, 3 heti stb /1 szex.

2022. máj. 29. 00:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Nőként írtam a kérdést és mindenkihez tehát nők/férfiak elgondolása is érdekel.😱🤔
2022. máj. 29. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a heti 4nél kevesebb az kicsi libido.

33/F

2022. máj. 29. 01:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 hetente 1-2. Nagyon alacsony szám. Valami nincs rendbwn velem egészségügyileg. Több problémám is van, és ez jelentős libidócsökkenésben is megmutatkozik sajnos. Elég rossz, senkinek se kívánom.
2022. máj. 29. 01:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem azóta alacsony a libidóm mióta fogamzásgátlót szedtem. :(

De ez egyénenként nagyon változó egyébként,nem biztos hogy bármi baj van attól hogy alacsony valakinek.

(Kivéve ha időközben lett alacsony,de előtte jó volt,mert akkor ott van valami)

2022. máj. 29. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
Nekem heti 2-3 bőven elég, de, havi pár alkalommal is elfutok, ha valamiért így alakul. Én ezt kifejezetten alacsony számnak tartom. A normál libidó szerintem a napi 1 lenne, ami annál több az már magas.
2022. máj. 29. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, kortól is függ.
2022. máj. 29. 10:17
 7/8 A kérdező kommentje:
25 és 35 közti korosztályra értem :D a heti 1/2 az normális átlagos. Kétheti 1 se "beteg". De mi a többség véleménye?
2022. máj. 29. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Kapcsolat elején napi 3, aztán mikor eltelt kis idő azt mondanám hogy heti 1-2. Többször már nem voltam kanos. Mondjuk ez azért lehet mert a csajom a legdurvább fétiseimet is kielégítette az eleje óta , szóval az is számít.
2022. máj. 30. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!