Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor "meggengülök" pl félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor "meggengülök" pl félek hogy el akarna hagyni, biztatást várnék, miert kezd el féltékenykedni es vádolni?

Figyelt kérdés

Megnyugtat ugyan par szóval hogy szeret es velem tervezi pl a nyarat is nem akar elhagyni(még), aztán az egészet átforditja abba hogy féltékenykedik vádol, es nekem kell őt nyugtatgatni.

Ezt az exem detto ugyanigy játszotta mindig.

#nyugtatás helyett oltogatás
2022. máj. 28. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
istenem megint visszatértél? nem unod még magad?
2022. máj. 28. 21:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Amit leirtam egy pontbol sem látom azt hogy ő hol nyugtatott volna meg es hol biztositana arrol hogy valoban szeret.

Azokban a pontokban csak az latszik hogy csak hülyének hoz ki hibáztat, elnyom, és elkezd vádolni.

Nem győzött meg hogy megbizhato lenne, nem tudom miert köszönget a nyomuló nőre, ugy, hogy tudja hogy nekem nem tetszik, es igérte is hogy nem teszi, de ennek ellenére is köszönesi kenyszere van, és jol megvádol orditva hogy mégjobban mentegetőzzek elnyomjon.

2022. máj. 28. 21:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja es ami fő. Tovabbra sem fog velem csókolozni es továbbra is köszöngetni fog a rányomulo csajnak.
2022. máj. 28. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!